Eliza88 parašė:
O kas planuoja ar jau gimde AGN?![]()
Gimdziau pirmaja dukryte ir vakar grizom namucio su suneliu is AGN.
Eliza88 parašė:
O kas planuoja ar jau gimde AGN?![]()
Gimdziau pirmaja dukryte ir vakar grizom namucio su suneliu is AGN.
vikius parašė:
Buvo planavusių gimdyt Tauragėje - gimdėt jau kuri, kokie atsiliepimai?![]()
Gimdysiu ? Is gimdziusiu tik geri atsiliepimai?
aksk parašė:
Man daktare dar gimdykloj bebunant kol siuvo patare nusipirkt clogin putas nu zinokit superinis dalykas vien tai kad putos jos tokios minkstos visai nedirgina kai u…
O jūs gal Kauno klinikinės ligoninėj gulit?, nes man irgi jas patarė, visa kalba girdėta labai, bet vaistinėj neturėjo tų putų tai pasiūlė kitą prausiklį
eglutem parašė:
o tareisi? tarsiesi?
as anasyk nesitariau ir pasitaike nakti gimdyti pas Mileri ir Keblikiene. Tai Mile…
Buvau privaciai pas gyd., uzsirase mano duomenis ir pasikviete siam 3dieniui i VGN issamiai konsultacijai. Jei jis nebudes, kai gimdysiu, skambinsiu jam - diena nakti, visada atvaziuos. Labai malonus. Gyvenu Santariskese, bet Santaroj nebenoriu daugiau gimdyt. Vaziuosiu i kita Vilniaus puse vien del VGN
zivile82 parašė:
Skaiciau kituose forumuose, kad labai gerai nuima skausma diclofinac zvakutes, tom, kam kirpo ir clogin prausiklis.Nebandziau, bet reiks nusipirkt![]()
Aš irgi naktį pajutau sąrėmius bet silpnučius, nuėjau į dušą išsiploviau galvą susitvarkiau visa graži kentėjau skausmus visą naktį, ryte į gimdyklą ir tik kitą dieną pasižiūrėjau į plaukus, o gimdžiau susisukus stipriai kuodą. Tai kol aš iššukavau plaukus galvojau reiks skust. Vienintelis patarimas apgalvoti stipriai kaip paruošti tinkamai plaukus
na gal del to man dar taip, kad labai rangiausi kaip sliekas koks
Samantam parašė:
Aš irgi naktį pajutau sąrėmius bet silpnučius, nuėjau į dušą išsiploviau galvą susitvarkiau visa graži kentėjau skausmus visą naktį, ryte į gimdyklą ir tik kitą di…
Aš gimdžiau palaidais, nes tik taip galiu atsipalaiduoti. Miegu visada palaidais, kitaip neuzmigciau?
vikius parašė:
Buvo planavusių gimdyt Tauragėje - gimdėt jau kuri, kokie atsiliepimai?![]()
As ir gimdysiu taurageje, vakar buvau ten nuvykusi , tai pasaka likau labai patenkinta, siltai prieme , apziurejo
buvau nuvykusi nes nejutau judesiu
Izestar parašė:
Nava siandien gavom savo pampersus uzsakytus tai galiu ir gimdyt? klausimelis mamu turinciu lelius kiek perdiena mazdaug pakeiciat pampiu?
Izestar parašė:
Nava siandien gavom savo pampersus uzsakytus tai galiu ir gimdyt? klausimelis mamu turinciu lelius kiek perdiena mazdaug pakeiciat pampiu?
Izestar parašė:
Labai įvairiai Žinok pirmą parą gal kokių 5 užteko, o antrą gal apie dvylikos nes tuštinosi kas 30 minučių, net iki daktaru ėjau klaust ar tai yra normalu, nes maniškė dar ir su garsais tuštinosi tai baisoka buvo ar vidiriukam viskas verai, bet atsakė kad kūdikis kiek maitinasi kartų tiek ir tuštintis kartų gali ar netgi dvigubai taip, kad geriau daugiau pasiimk
Tiin-di-rinn-dii parašė:
Aš gimdžiau palaidais, nes tik taip galiu atsipalaiduoti. Miegu visada palaidais, kitaip neuzmigciau?
Tai kaip, Jūs, juos iššukavote..
maniškius tikrai būtų reikėja skust lauk
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai