2017.05.16 12:00 (prieš 9 m.)
Sveikos, nors ir trečias gimdyas laukia, bet jauciuosi kaip pirmo laukčiau. Nors iki termino dar laiko yra tačiau pirmąją pagimdžiau 12 d. o antrąjį 7 d ankščiau tai ir dabar jau tikėjausi, kad tikrai gims ankščiau, be to paruošiamieji jau kankina kokį mėnesį, ko su pirmaisiais vaikučiais nejutau visiškai, jau atvažiuodavau gimdyti su 5 cm atsidarymu ir be skausmų, o važiavau dėl nubėgusių vandenų ir pasišalinusio kamščio. Dėl visokių pilvo skausmų ir paruošiamųjų penktadienį buvau pasitikrinti, tai gyd. sakė kad placenta pilnai subrendus, kaklelis atsivėręs tik 1 cm kur tikėjausi, kad nuo tokių paruošiamųjų bus jau kokie 4, vandenų jau irgi mažiau, tačiau į normas dar telpam, tai davė iki 10 dienų ir turėtų prasidėti veikla. Tai dabar kiekvienas skausmelis veda iš proto, bijau kad nesuprasiu kad jau tikrieji saremiai tiek su paruošiamaisiais prasikankinusi.
Dėl klizmų su pimąją buvo privaloma ir ligoninėje ją atliko, tai kadangi buvau siūta labai džiaugiausi, kad ilgiau nereikėjo tuštintis, su antru pati prašiau, dabar jei spėsiu irgi prašysiu, kad ligoninėje atliktų. Su antru buvau mikrolax pirkusi, bet man jos nesuveikė visai, nzn kodėl bet daugiau jų nepirksiu.
Mes išrinkom vardą mergytei Andrėja ir šiandien žiūriu vardadieniai Andriejus, Andrius tik kažkodėl Andrėjos įrašyta nėra nors giminingi vardai tai būtų fainai jei gimtų šiandien ir vardelį būtų atsinešusi, nors čia tik mano svajonės
Noriu paklausti mamyčių kurios jau pagimdė trečią, kaip jums gimdymas ir laukimas buvo lengvesni nei pirmieji ar atvirkščiai?