Tiin-di-rinn-dii parašė:
???O kaip ligoninei pastato klizmą? ? Kaip pagalvoji ten nuo tų jausmų ir skausmų net nepajusi ką isstumsi?
Na tėsiog ten sušvirkščia tokia nemažos talpos buteliuką ir viskas,po to eini į tuoletą
Tiin-di-rinn-dii parašė:
???O kaip ligoninei pastato klizmą? ? Kaip pagalvoji ten nuo tų jausmų ir skausmų net nepajusi ką isstumsi?
Na tėsiog ten sušvirkščia tokia nemažos talpos buteliuką ir viskas,po to eini į tuoletą
Vilma0 parašė:
Kol negimdziau tas prisidarymas ant gimdymo stalo man irgi kazkas baisaus atrode jezau geda kokia ir pan :)) bet ta minute kai vyksta procesas tau antiek vienodai p…
Na man gimdant sūnų nebuvo vienodai
tikrai būtų blaškę dėmesį mintys apie tai,nors buvau išsivalius o vis tiek atrodė kad noriu į tuoletą,mano vyras matė kaip išlindo kūdikis nes laikė mano koją,tai o siaube jei dar ir apsikakojus būčiau tuo metu
Raimuki parašė:
Noriu paklausti mamyčių kurios jau pagimdė trečią, kaip jums gimdymas ir laukimas buvo lengvesni nei pirmieji ar atvirkščiai?
Dar trecio nepagimdziau, bet nestumas siek tiek skyresi nuo pirmu dvieju..Gal todel, kad skiriasi sezonai(pirmi du gime ziema)Su siuo nestumo kojos tinsta, rugstys eda, pykino pradzioj vakarais, siaip silpnumas, spaudimas aukstesnis.Dar manau ir metai savo duoda(man 35)
Coociee parašė:
Na man gimdant sūnų nebuvo vienodaitikrai būtų blaškę dėmesį mintys apie tai,nors buvau išsivalius o vis tiek atrodė kad noriu į tuoletą,mano vyras matė kaip iš…
Tai as irgi del to prasau klizmos, kad nereiktu nervuotis, kad ten kazkas lenda+dar ir kvapas.O juk vaikuti stumi, tai nesinori, kad su kvapu ateitu
zivile82 parašė:
Tai as irgi del to prasau klizmos, kad nereiktu nervuotis, kad ten kazkas lenda+dar ir kvapas.O juk vaikuti stumi, tai nesinori, kad su kvapu ateitu![]()
Tuo labiau jei yra tokia galimybė kodėl nesusitvarkyti šito reikaliuko
simonyte_k parašė:
Amelija labai grazus vardas,bet nelimpa jis man... Apie Adele vis galvoju,bet vyrui nepatinka![]()
As noreciau duoti izabele arba katerina bet vyras kategoriskai pries
zivile82 parašė:
Dar trecio nepagimdziau, bet nestumas siek tiek skyresi nuo pirmu dvieju..Gal todel, kad skiriasi sezonai(pirmi du gime ziema)Su siuo nestumo kojos tinsta, rugstys …
Man 32 m. tai irgi manau, kad amžius šiek tiek įtakoja pojūčius.
Gal kam yra ar buvo užspaustas klubo nervas ar po gimdymo praėjo? Man su šiuo nėštumu tai tragedija, jei ilgiau paguliu ar pasėdžiu, kai reikia atsikelti tai labai sunkiai išsijudinu, pastovus skausmas gaktikaulyje ir klubo srityje, kuris nueina į koją. Skausmas kankina nuo pusės nėštumo, nors svorio ir nedaug priaugau 10 kg, dabar sveriu 60 kg, tačiau judėdama jaučiuosi kaip sulaužyta.
Raimuki parašė:
Gal kam yra ar buvo užspaustas klubo nervas ar po gimdymo praėjo? Man su šiuo nėšt…
Man taip su klubais. Pasedejus atsistoti visiska kancia. Po to prasieinu tai geriau biski... Deja reikia kenteti.
Raimuki parašė:
Gal kam yra ar buvo užspaustas klubo nervas ar po gimdymo praėjo? Man su šiuo nėšt…
Man tas pats su klubais. Nors mano klubai ir ne siauri, bet abu nestumai taip. Kai pirmojo laukiaus tai 1,5 men buvo taip uzpaude kad slubavau ir kiekvienas zingsnis skausme buvo. Po gimdymo viska kaip ranka nueme
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai