Judita.Zv parašė:
Maniskes vakar kaip velniai ir neklause. Kas cia tiems vaikams vakar buvo uzeje![]()
As sakau kad kazkas neaiskaus... Magnetines audros
nesuprantu ir as, kosmosas
nu bet tokie zalciukai kad ohoho...
Judita.Zv parašė:
Maniskes vakar kaip velniai ir neklause. Kas cia tiems vaikams vakar buvo uzeje![]()
As sakau kad kazkas neaiskaus... Magnetines audros
nesuprantu ir as, kosmosas
nu bet tokie zalciukai kad ohoho...
Adorelle parašė:
Pas mane pacia fazes labai greitai keiciasi![]()
![]()
![]()
Cia verkt is laimes noriu cia jau uzknisa viskas![]()
![]()
![]()
Sitas geras
reiks ir man vyrui taip pasakyt
Kumutuke parašė:
ir man kartais nuotaika atrodo istirpsta, tada atrodo ir smulkmenos tampa sudetingos..bet seip pikta retai bebunu, labiausiai hormonai mane vede is proto pirma …
Nu vakar tai tikrai diena kaip tycia
nina1985 parašė:
Blelba tie babyjorn gultukai tokie brangusnoreciau isigyt bt jauciu tie kur 40 eur kainuoja tai jau nekokie ania? Reikia jau tuos uz 150 pirkti?
As turejau paprasciausia su antru, su pirmu isvys neturejau. Ir dabar paprasta turiu kuris vibruoja ir panasei. Pirkom nenauja uz 10 euru. Gal ir noreciau ta bb, bet mano akim per brangus daigtas, plius jei vaikui net nepatiks.
Nej@ parašė:
As turejau paprasciausia su antru, su pirmu isvys neturejau. Ir dabar paprasta turiu kuris vibruoja ir panasei. Pirkom nenauja uz 10 euru. Gal ir noreciau ta bb, be…
Tai va. As radau bb uz 40 eur nauja bet kazkaip abejoju ar cia tas pats isgirtas. Tai galvoju ar pirkt kokios kitos firmos ar ta uz 40. Nes uz 150 nu tikrai gaila, geriau lovytei ar vezimeliui skirt daugiau.
nina1985 parašė:
Blelba tie babyjorn gultukai tokie brangusnoreciau isigyt bt jauciu tie kur 40 eur kainuoja tai jau nekokie ania? Reikia jau tuos uz 150 pirkti?
Jie tikrai geri, uz 150... bet is tikruju, tai babybjorn - labai isgirtas brandas
tai cia kaip ir su drabuziais, kosmetika ir t.t... moki ne tik uz kokybe, bet ir uz branda
nina1985 parašė:
Tai va. As radau bb uz 40 eur nauja bet kazkaip abejoju ar cia tas pats isgirtas. Tai galvoju ar pirkt kokios kitos firmos ar ta uz 40. Nes uz 150 nu tikrai gaila, …
Na visko gali buti kad ir tas, reikia realiai apziureti
As pirkau babybjorn deveta, bet atrodo kaip naujas uz 75e. Po to pati parduosiu uz kokius 50 -40 tai ar jau cia lb brangu? Aisku jei viska norisi nauja susipirkt, tai kosmosas
o pirkau ne del brendo, bet vyro sesuo turejo,lb daug naudojo, dvi drauges irgi - sake pirkinys nr.1. Gultukas lengvas, patogus isimeti i masina kai pas tevus leki, draugus prie juros bet kur. O tu griozdisku grojanciu jau nlb transportuosi.
nina1985 parašė:
Tai va. As radau bb uz 40 eur nauja bet kazkaip abejoju ar cia tas pats isgirtas. Tai galvoju ar pirkt kokios kitos firmos ar ta uz 40. Nes uz 150 nu tikrai gaila, …
Tai pasvarstyk pirkti deveta, po ~70€ pardavineja ir geri ju stoviai. Pati ieskojau skelbimuose, bet drauge pasitaike kuri uz 50€ atidave tai isvis susitaupe
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai