Vittt parašė:
Labas rytas, mamytes;) kazkaip iki siol nebuvau jautri, kaip tik tapus nescia pasidariau ramesne, stabilesne ir kaip vyras sako ,,atsiputus,, lyginant kokia buvau i…
gal pilnatis?
Vittt parašė:
Labas rytas, mamytes;) kazkaip iki siol nebuvau jautri, kaip tik tapus nescia pasidariau ramesne, stabilesne ir kaip vyras sako ,,atsiputus,, lyginant kokia buvau i…
gal pilnatis?
vilo parašė:
Jeigu tokia vasara bus kaip pavasaris, tai suknyčių nereikės, tik storų megztinių, o leliukams - žieminių kombių. Šiaip jau iki vasaros 3 savaitės beliko
. …
Na jo, gali visko buti, akd vasara reikes striukiu
. Sende ryte atsikelus ziuriu balta visur - prisnigus
. Man pavasarines striukes ir neuzsisega, tai vaikstau su ziemine
Turejau tokia viena pavasarine striuke atrodo plati man buvo, viska, pabandziau uzsidet, uzsitraukt, ti kisenes iplyso
vilo parašė:
Jeigu tokia vasara bus kaip pavasaris, tai suknyčių nereikės, tik storų megztinių, o leliukams - žieminių kombių. Šiaip jau iki vasaros 3 savaitės beliko
. …
Man tas pats su siltesniais drabuziais
atsile buvo tai jau maniau, kad pasiseke, nes striuke braskejo visa per pilvuka ir krutine, o cia va tai tau koks siurprizas istaisytas
pumpurai tik issproge ir sniegas krenta
miashka parašė:
tuoj prisnigs tiek, kad ir čiuožti galėsit![]()
Cha cha cha
Ziurekit turiu kl,ar man vaidenasi ar galiu plika akim matyti ant pilvo kaip leliuko sirdis plaka?? Labai ramiai isiziurejus vos vos bet matosi kaip istisai kilojasi pilvukas, kaip pagal koki sirdies ritma kilotusi, ir taip db ziuriu kad nenustoja, dar neesu kaip macius
Giedre111 parašė:
Ziurekit turiu kl,ar man vaidenasi ar galiu plika akim matyti ant pilvo kaip leliuko sirdis plaka?? Labai ramiai isiziurejus vos vos bet matosi kaip istisai kiloja…
gal žagsi? mano pirmoji žaksėdavo dažnai, labai keistas jausmas būdavo
Agata1 parašė:
Ji nenurims matai...o tai jus kaip i tuos jos zodziu reaguot turetumet? Kazkokia nesamone taip gasdinti nesciaja! O echo visoms pagal plana daromas po 32 savaites. …
Man mano pacios mociute pasako, tu okia smulkute o tavo toks didelis pilvas, kaip tau turetu but vaikuti sunku. Blyn sakau du atnesiojau ir trecia isnesiosiu, nematau tragedijos. Ir nutyla....O tai kiek priaugai ?tada klausimas islenda jai sakau 8, o tai visai nedaug tada jau jai sazine islenda. Va o atroo vienas artimiausiu zmoniu, bet kai susneka tai nezinai nei ka galvot. Tai ka jau cia daktares ar gatvej bobos....
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai