neringoote parašė:
Non stop nera. Bet tikrai daug ir kiekviena diena. Ypatongai vakara uzbaigiam taip. Tai nei nupraust nei ka. Nu bet dekui uz linkejimus? Tikrai reik laukt ramesniu …
Kantrybes, ir tikiuosi artimiausiu laiku praeis viskas
neringoote parašė:
Non stop nera. Bet tikrai daug ir kiekviena diena. Ypatongai vakara uzbaigiam taip. Tai nei nupraust nei ka. Nu bet dekui uz linkejimus? Tikrai reik laukt ramesniu …
Kantrybes, ir tikiuosi artimiausiu laiku praeis viskas
Liutuke20 parašė:
Oi uzjauciu ? Man tas pats buvo pries gera savaite ? Tai nakti geriau liepziedziu arbata, isprakaitavau net tris kartus, tai ryte jau buvo geriau zymiai, plius geri…
Jau viskas Gerai man, praejo ?
Zirzė parašė:
Eina sau. Neistustina gerai kruties?
gal per ilgas laiko tarpas praeidavo iki kito maitinimo, nes ji pas mane didele miegale, tai jei 4 val nemaitindavau, tai viskas ir yra, o dar turejau tikrai daug pieno, tai gal ir neisvalgydavo, tai paskui jau nusitraukdavau, ko nesuvalgydavo, bet db budavo uzmiega 21 h kazkur ir prabunda tik 6 ryto ir viskas budavo gerai ?
mamukai, patarkit prasau!!! pastebejom, kad mazojo galvyte nesimatriska
jis labiau megsta gulet ant desines puses, ber nera taip, kad nepripazintu kaires - pasuka galva ir i kaire. Bet prioritetas desinei... Isgasdino labai, pas gydytoja einam treciadieni. Ar kam dar buvo tokia situacija?
neringoote parašė:
Nu vsio paziuresiu kiek priaugus bus reiks kazka daryt. O kiek nutraukiat per viena karta is vienos ar abieju krutu?
Labai ivairiai pritraukiu. Priklauso nuo to, ar laikausi grafiko (ne visada pavyksta su mazu vaiku laikytis grafiko), priklauso nuo to ar esu pamiegoju ar pervargus, ar pavalgius, ar daug vandens gerus. Dabar daugiausia esu pritraukus 350 ml is abieju. Bet buvau ilgiau netraukus tai tiek ir gavos. Siaip buvau atsekus kad mazdaug po 110-120 is kiekvienos pritraukiu. Bet irgi ne visada. Nes viena krutis lb sunkiai ir letai traukias, to pasekoje ji man visada buna iki galo neistustinta. Tad maziau ir pritraukiu. Buna kad kankinuosi prie tos sunkiosios 30-40min o pribege buna tik 80ml. Na tai ir dzin, daugiau netraukiu, nes zinau kad is kitos per 10 min galiu pritraukt daugiau ir kompensuot stygiu
Bet cia tik db taip. Pradzioje is abieju vos 80ml prilasindavau. Isivaizduoki koks man stresas budavo, kai zinai jog vaikas suvalgyt turetu apie 100ml. Ir traukdavau kas tris val, kai valgo kas dvi
O kai vaikas ant kruties kabo, jamten nuolat kapsi. Leciau. Todel ir nervuojas. Ir su pientraukiu niekad tiek nenutrauksit, kaip kad vaikas zysdamas istrauks.
Tad mano patarimas, tempti kiek tik galesit, pati maitinkit. Nes kelio atgal ne visada buna.
Enirsua parašė:
mamukai, patarkit prasau!!! pastebejom, kad mazojo galvyte nesimatriskajis labiau megsta gulet ant desines puses, ber nera taip, kad nepripazintu kaires - pasuk…
Mano pirmajam taip buvo. Atrodo ir guldziau vis i skirtingas puse, nes kas savaite sukeisdavau lovos puse. Ir mokydavau sukiot ir laikyt galvyte i abi puses, bet vis tiek vienas soniukas buvo labiau nuguletas. Tai nieko. Kazkaip augant issilygino
Agata1 parašė:
Kantrybes, ir tikiuosi artimiausiu laiku praeis viskas![]()
Aciu tikiuosi
Balloon parašė:
m.ikea.com/lt/lt/catalog/products/art/50165079/
Aciu. Mum kaip tik juoda tiktu
. Reikes apziuret ikea kai nuvaziuosim
Frisbi parašė:
Judita, is kur pirkote vezimeliui balta marska/dangala ir kaip jis vadinasi - na ta kur ir vezimuko dugna uzdengia ir sonus, nes as randu tik ciuzinio paklodes, o n…
Niekur nepirkau, toks jau buvo vezimelis.
neringoote parašė:
Nznau zinokit is rekimo nezimau ka ir galvot pavalgo 15 min ir tai nznau ar traukia ir tik turi kaip soske burnoj. Po to daugiau nebeisiulysi tik pridedi ir iskart …
Jei neprivalgytu ar tingetu traukt imtu trukteltu du kartus ir spjautu rektu. O jei pavalgius isspjauna ir nebeikisi manau pilvas. Maniskei buna tas tik ne kiekviena valgo. Isspjauna ir verkt. Soske iduodi ramesne tampa o jei tik bandai dar karta papa duot rekt ima kaip skerdziama ir galva suka i kita puse. Tada dazniausiai iduodu soske ir pilvuka svelniai masazuot imu glostyt. Pasildau vysniu kauliuku pagalvele uzdedu ir su ja pamasazuoju. Ir kaip saket irgi isitempia o kai pilva glostai tai irgi ispucia atkisa pilva. Pabandykit irgi paglostyt ar pasildyt ir uz kokio pusvalandzio pasiulyt vel valgyt.
neringoote parašė:
I vakara nuvargsta. Visi vaikai i vakara irzlesni tampa.
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai