2017.09.06 09:12 (prieš 8 m.)
Dvieju men daro du skiepus. Mums sake i abejas kojytes daryt. Tai lb nerimauju del to.
Skaiciau anoje temoje, kad yra vargstanciu mamyciu del maitinimo ir pienuko stokos. Yra tikrai iseitis kaip padidinti pienuko kieki. Tik reikia daug darbo ir kantrybes. As va po beveik triju savaiciu tokio darbo tik susitaikiau su tokia padetim ir nebeverkiu,kad reikia nusitraukti pienuka. Mano mazulis atsisake kruties kai buvo 4sav. Reke, spjove, mane draske ir stume i sona. Tad pradejau nusitraukinet ir supratau, kad pas mane buvo lb mazai pieno. Pritraukdavau vos 80ml is abieju krutu pumpuojant valanda laiko!!! Ir ko tik as neismeginau. Verkdavau ir pati stresuodavau del tokios padeties. Glaudimas prie kruties nieko nedave tik dar didesni stresa man ir vaikui. Ir po.dvieju dav juodo darbo as db pritraukiu nuo 120 iki 240ml. Priklauso kas kiek laiko traukiu. Aisku as nepamiegojus, buna kad miegu tik 3-4h nakti. Bet zinau kad mano vaikas sotus. Misinuka teko duoti per ta visa laiko vos 3k.
Jeigu norit pagausinti pieneli, traukit po kiekvieno zindymo su pientraukiu dar po 10min kiekviena kruti. Ir nesvarbu kad niekas nebega. Smegenys gauna info kad reikia daugiau gamybos. Ir ziureki po poros dienu po nedaug bet dideja kiekis. Man didejo mazdaug kas 2-3dienas po 10ml. Cia aisku asaros, bet didziuojuos savim kad pavyko istverti pacia pradzia. O ji tikrai sunki buvo. Ir db dar sunku. Noris sveisti kartais ta pientrauki i siena ar i mieganti vyra
bet turiu pasiskolinus elektrini, zadu pirkti sau. Tai labai palengvina visa si reikala.
Tad nenusiminkit mamytes.