Zirzė parašė:
Nea, mus atsiunte i pediatrini. Gulim vaiku skyriui 2a. Dekui.![]()
Daug leliukų palatoj? Įsivaizdioju, kaip norėtųsi vieniems palatoje būti...
Zirzė parašė:
Nea, mus atsiunte i pediatrini. Gulim vaiku skyriui 2a. Dekui.![]()
Daug leliukų palatoj? Įsivaizdioju, kaip norėtųsi vieniems palatoje būti...
jussta parašė:
Buvom snd 2men apziurai. Mergina paaugo 3cm ir priaugo 600g tik. Gydytoja sake, kad normalu, bet man kazkaip lb mazai atrodomaitinu pati.
Mes priaigom 2 men tik 400 g, sake mazokai bet normalu kai pati maitinu, ziuresim kaip 3 men augsim, 1men 1,2 kg
viltesim parašė:
Mes priaigom 2 men tik 400 g, sake mazokai bet normalu kai pati maitinu, ziuresim kaip 3 men augsim, 1men 1,2 kg
Per pirma men ir mano mergina 1.2kg priaugo nuo numesto svorio, o db tik 0.6kg. Bet va drauges kai leliukas priaugo 0.6kg per 3men, jos gydytoja jau sake lb negerai... kaip gydytojas, taip skirtinga ir nuomone
Aleksandra29 parašė:
Dažniausiai. Aš nežinau ar tai praeitų savaime, todėl vis pasuku galvą į kitą pusę.
Musiskis nuo 2 men "pirsciukus skaiciuoja",t.y. suveda rankutes. Bet juk raida nebutinai pas visus kaip is vadoveliu,be reikalo daktarai gasdina vargses mamas,juk ir taip begalybe atsakomybes ir reikalu?
Linksmybes tarp meskinu 3 men proga?
O mes 3 dienas prabuvom pajury,pirmas kartas?orelis tai buvo suuuuper?
Zirzė parašė:
Tai va. Turimai slapimo geri, kraujas irgi geras, tik virusiuka rodo. Jau norejo psleisti namo. Jau dok pasirasinejau, bet uzklausiau del ko jis tiek daug miega. Nu…
Viskas bus gerai! Tikiu, kad jau ryt keliausite namo
kokį virusiuką rado?
simonaale parašė:
Na pasirodom ir mes savo riebuma![]()
![]()
![]()
Kokos mielas
O aš galvojau, kad tai mano Armanduko žandukai dideli
kur kepurę pirkote? Noriu kažko panašaus Armandui
skrebutis69 parašė:
O mes šiandien buvom grupiokų susitikime sodyboje. Tai be miego nuo 13 val.! Buvo pirma tolimesnė išvyka, žmonių daug ir vaikų, triukšmo, tai streso apturėjo pupa. …
Vaje, užjaučiu. Mes gruodžio 2 d. esame pakviesti į draugės gimtadienį, jai bus 30 metų. Šventė tolokai nuo Vilniaus, sodyboje. Norėčiau važiuoti, bet nežinau kaip Armandas reaguos, ar jam patiks... Tai dvejoju. Na žinoma dar neaišku ar nesugalvosiu savo gimtadienio švęsti, nes kitą dieną (gruodžio 3) man 30 sueina
Mille parašė:
Musiskis nuo 2 men "pirsciukus skaiciuoja",t.y. suveda rankutes. Bet juk raida nebutinai pas visus kaip is vadoveliu,be reikalo daktarai gasdina vargses mamas,juk i…
Tikiuosi, kad ir mūsų vyrukas greit pradės pirštukus skaičiuoti
Labai gera mintis fotosesija tarp meškinu
skrebutis69 parašė:
Daug leliukų palatoj? Įsivaizdioju, kaip norėtųsi vieniems palatoje būti...![]()
Mes vieni
jei ir paguldytu ka nors, nebent koki paaugli, nes palatoj tik viena maza lovyte :))
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai