As11111 parašė:
Oi man lidlo rubai visada patikojuokingiausia man kai ale ponios sako oi ne mes is lidl niekada ir perka drabuzius is anglijos atsivestus uz dvyguba kaina:))) li…
As irgi. Šveicarijoj dar gyvenam prie Lidlo. Tai kaip neeit
As11111 parašė:
Oi man lidlo rubai visada patikojuokingiausia man kai ale ponios sako oi ne mes is lidl niekada ir perka drabuzius is anglijos atsivestus uz dvyguba kaina:))) li…
As irgi. Šveicarijoj dar gyvenam prie Lidlo. Tai kaip neeit
Anna Maria parašė:
Linkiu kad viskas ok butu
Aleksandra29 parašė:
O kai tiesiog žvarbu jokio kremo nenaudojate? ☺️
Agata1 parašė:
As taip pat linkiu, kad viskas butu gerai
skrebutis69 parašė:
O kaip šlapimą tokiam mažiukui surinkti?![]()
Persikutė_2017 parašė:
Sveikatos!![]()
jussta parašė:
Na ir gerai, kad nuvykote, patiems ramiau bus. Butinai parasykite, kaip sekes! Mes tikimes ir tikime, kad viskas ok! Mano mergina snd irgi laaabai daug miega, tikek…
Tai va. Turimai slapimo geri, kraujas irgi geras, tik virusiuka rodo. Jau norejo psleisti namo. Jau dok pasirasinejau, bet uzklausiau del ko jis tiek daug miega. Nuo 11:30 iki 17h su keliom mini pertraukom pavalgyt ir apziurai. Tai gydytoja nustebo,kad tiek miega, nusiunte plauciu foto padaryt ir paliko stebet per nakti. Liepe kas valanda matuot temp ir isrengti nuogai,ziuret ar neberia. Tai sian bus naktele be miego
O slapima kaip paeme? Uzklijavo toki spec maisiuka ant peliuko, tik kai nuiminejo lb skaudejo. Nes jis kaip pleistras prilimpa. Pasisiojo lb greit,gal per 15 min
Ir jau truputi atsiciuchina mano berniukas. Gydytoja sake,kad neturi prie ko prikibti :)) tai stebim ziurim vis. Sake jei kas yra negerai,per sia para islys
Zirzė parašė:
Tai va. Turimai slapimo geri, kraujas irgi geras, tik virusiuka rodo. Jau norejo psleisti namo. Jau dok pasirasinejau, bet uzklausiau del ko jis tiek daug miega. Nu…
Na bent esate prieziuroj ir viska patikrins. Ka ta viena naktele ;)
Zirzė parašė:
Tai va. Turimai slapimo geri, kraujas irgi geras, tik virusiuka rodo. Jau norejo psleisti namo. Jau dok pasirasinejau, bet uzklausiau del ko jis tiek daug miega. Nu…
Tai gerai,kad pastebes jus sianakt ir bus ramiau. Ryt jau keliausit namo ☺ Kažkaip atlaikykit tą naktį be miego! ☺
Zirzė parašė:
Na svarbiausia tyrimai geri! Pastebes jus per nakti ir ryt keliausit namo. O mes mamos ko tik negalim padaryt del savo mazyliu,kad tik jie butu sveiki
As11111 parašė:
Man ir lidlo rubai patinka. Tiek kokybe ir gera kaina! Nes tokie pupuliai greit isauga.
Grazus tavo meskiukas
Zirzė parašė:
Ramios nakties. Aišku, nepailsėsi, bet nors ramiau, kad po priežiūra. Linkiu, kad jokios zarazos nebūtų.
Judita.Zv parašė:
mano maziausioji ?
Grožis!
Ir meškiukas grožis!
Kokie tie mažuliai faini
O aš vakar rašiau, kad turim ir mes tempos. Tai, pasirodo, greičiausisi be reikalo panikavau. Termometras velnias žino ką rodo! Pati šyryt pasimatavau, tai 38 man parodė
Teks pirkt naują...
O čia mes matuojamės dovanų gautą kombinezoną. Didokas dar, bet iki žiemos užaugsim

3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai