Judita.Zv parašė:
Reiskias niekas nepasikeite. Reikes pagalvoti, gal su mazaja ir grysti i baseina
. O kiek dabar kainuoja menesiui?
Užsakant daugiau nei penkis kartus 7,41eur kartui.Žiū dar ir susitiksim ;)
Judita.Zv parašė:
Reiskias niekas nepasikeite. Reikes pagalvoti, gal su mazaja ir grysti i baseina
. O kiek dabar kainuoja menesiui?
melanezija parašė:
o kelinta einat jus ir kuria diena? As dar tik audziu inti del baseino. Pirmadieni eisim pas gydytoja, tai reikes iskart pasiimti gal leidima
Judita.Zv parašė:
nuo 4 sav jau galima lankyt baseina. Mano pirmoji ir pradejo lankyt budama 4 sav![]()
O užsiėmimai turbūt vyksta tik darbo dienomis?
purel parašė:
Sveikos, noriu paklaust, ar bent vienai yra svaigusi galva? Man tai naktį, tai dieną pasvaigsta, lyg iš vakar alkoholio gerai pavartojus būčiau. Tai mąstau, ar čia …
Oi as buvau ir perklupusi nes juoda akyse pasidare bent jau man sake nuovargis ir didelis miegelio trukumas. Jums gal tas pats, bijau ir sakyt ka
As11111 parašė:
Oi as buvau ir perklupusi nes juoda akyse pasidare bent jau man sake nuovargis ir didelis miegelio trukumas. Jums gal tas pats, bijau ir sakyt ka![]()
Tikiuosi, man tas pats
As nesuprantu lt del visko reik leidimo ir siaip stresuoja del oru, tai ar cia Norvegai atsipute, ar per daug atlaidus. Nes mums nereikejo jokio leidimo, tik siaip paklausem ar galim i baseina, tai jie iskart jo jo, o buvo dar 5 ar 6 sav,tai mes buvom kai 8 sav suejo ir ten nk nepriziuri, uzdejom ratuka ir plaukiojo sau laiminga
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai