kris908 parašė:
O tu kur megsta viena puse maziukai? kuria puse megsta? I kaire galva suka?
Desine...
kris908 parašė:
Desine...
Persikutė_2017 parašė:
Tai va va, tos tetutės dažnai gazdina visokiais baubais![]()
O mano sunienas iki 5 metu ciulpe nyksti
kris908 parašė:
Desine
neringoote parašė:
Sakykit kurios mp maitina ar is kruties duodat ar nutraukta buteliuke? Toks jausmas kad vaikas neprivalgo.. Gal is buteliuko jei duociau matytus kiek valgo..
Is krutines duodu. Kol ner poreikio duot is buteliuko,tai ir neduodu. Buteliukas dar supakuotas?
neringoote parašė:
Sakykit kurios mp maitina ar is kruties duodat ar nutraukta buteliuke? Toks jausmas kad vaikas neprivalgo.. Gal is buteliuko jei duociau matytus kiek valgo..
Aišku iš krūties ir kitų minčių nekyla. O pagal ką sprendžiat, kad neprivalgo?
Agata1 parašė:
Desine
I vaiko desine ar kai laikot ant ranku i jusu desine?
Nes maniske i kaire sukas. Bet as pagalvojau gal nuo to kad dazniausiai imu desine ranka ant desinio peties. O jai tada patogiau i kaire ziuret kad kazka matyt nes i desine mano kaklas.
-angeliuke- parašė:
Aišku iš krūties ir kitų minčių nekyla. O pagal ką sprendžiat, kad neprivalgo?![]()
Nznau zinokit is rekimo nezimau ka ir galvot pavalgo 15 min ir tai nznau ar traukia ir tik turi kaip soske burnoj. Po to daugiau nebeisiulysi tik pridedi ir iskart rekimas. 15 min geros nuotaikos ir toliau rekimas. Jau kekinta sav. Uzsimigdo tada tik kai pavargsta rekt. Vakarais irgi uzmigimo ritualas valamda rekimo kol uzmiega. Nu zdz pati sedziu bliaunu. Nesuprantu kas yra jai..
kris908 parašė:
I vaiko desine ar kai laikot ant ranku i jusu desine?
I vaiko desine, as sau dazniausiai ant kairio peties deduosi, kazkaip man patogiau, tai tada, kaip ir sakot, patogu jam i desine ziureti, tai dabar vis stengiuos perkelti sau ant desinio peties, bet sakau, tiek stipriai atrodo nepasuka galvos, arba man jau paranoja?
Bet jei rimtai, tai ir miega dazniau budavo taip pasukes, na kai dabar sloga, dazniau randu i kaire puse pasisukusi, tai gal ipras i abi sukinet vienodai
neringoote parašė:
Nznau zinokit is rekimo nezimau ka ir galvot pavalgo 15 min ir tai nznau ar traukia ir tik turi kaip soske burnoj. Po to daugiau nebeisiulysi tik pridedi ir iskart …
O kaip su svoriu reikalai?
As maitinu is kruties. Buvo kai augimo suolis tokie dalykai, kaip rasot, isskyrus, kad kruti imdavo, nestreikavo, bet pora sav tai jau ilgokai suoliui
Tiesa dabar vakarais jis daugiau valgyt nori, isvalgo abi krutis, tai kai jau nebepatraukia is vienos (nezinau arcpieno nera, ar pavargsta traukti), tai raukosi ir niurzga, bando traukt, vel niurzga, tai duodu kita - apsiramina. Ir asaros, jei nedavus kitos, guldau miegot
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai