-angeliuke- parašė:
Dukrytė mano augo be čiulptuko. Buvo pradėjus čiulpt nykštį tai irgi tetos gąsdino kad čiulps iki 5 metų![]()
O kada daugmaz baige?
nes mano drauges irgi buvo pradejes sunus, bet po trecio menesio baige
-angeliuke- parašė:
Dukrytė mano augo be čiulptuko. Buvo pradėjus čiulpt nykštį tai irgi tetos gąsdino kad čiulps iki 5 metų![]()
O kada daugmaz baige?
nes mano drauges irgi buvo pradejes sunus, bet po trecio menesio baige
-angeliuke- parašė:
Tai va va, tos tetutės dažnai gazdina visokiais baubais
Zirzė parašė:
Aga, sake kad virusinis berimas. Paliko dar siandien stebejimuiryt namo jei nepabloges
Viskas bus gerai, ir ryt keliausit jau namo. Nes namu sienos gydo
svajukazz parašė:
O kada daugmaz baige?nes mano drauges irgi buvo pradejes sunus, bet po trecio menesio baige
![]()
Man atrodo žinokit panašiai. Tai tikrai ilgai netrūko
Zirzė parašė:
Aga, sake kad virusinis berimas. Paliko dar siandien stebejimuiryt namo jei nepabloges
Koks tai virusas?
Aleksandra29 parašė:
Koks tai virusas?
Man rodos jie netiria koks tai. Cia panasiai kaip gripas, tik ta tridiene yra vaikiuku liga. Pasake tik kad graujo tyrimai rodo virusini susirgima
Zirzė parašė:
Man pirma men buvo temp pakilus, bet neauksta, guziuku nebuvo, bet kruti skaudejo vienoj pusej. Po paros laiko ta vieta lb paraudo. Visa kuna lauze skausmas ir salt…
Tai as jau nzn klnt kart jau vargstu su tuo ir ligoninej teko pagulet, dare tyrimus pieno ar nera infekcijos ?
Sveikos visos..na sveikatos visoms, o ypac maziesiems musu, nez dabar aplink visi kosti sloguoja;(
Mamytes tos, kurios maitinat mp ar jums buna kad keleta dienu atrodo krutine pilna pilna vos sulaukiu kada nores valgyt, o buna tokiu dienu kai atrodo visiskai pieno nedaug?..
valgau ir geriu visada panasiai..
As11111 parašė:
Nu zinokite streso porcija turejau si ryta!!! Mazylis kaip pradejo klyklti nzn kodel pampersa keiciau ir uch dar nera taip buve kokias 7min, jei jusu leliai istreri…
Būna būna,nžn kiek min,bet prailgsta..
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai