Ana Viktoria parašė:
Ar daug vaikiukų, kurie dar neturi ar turi tik vieną dantį? Mes turim vieną ir antras kalasi tik.
Isvis be dante 😂
Ana Viktoria parašė:
Ar daug vaikiukų, kurie dar neturi ar turi tik vieną dantį? Mes turim vieną ir antras kalasi tik.
Isvis be dante 😂
SimonaFr parašė:
O kas tas bubu? 🤔
Žaislas robotukas https://www.senukai.lt/p/zaislinis-sokantis-bubu-fisher-price/5lqp
Ana Viktoria parašė:
Maniškis turi tik vieną dantuką apačioje, labai laukiu antro į kompaniją
mistera parašė:
mes zaislu parduotuvej su mazuoju buvom prie to bubu nueje, ijungiau kad soktu, tai bent musu kleckas labai didelio susidomejimo neparodetai ir suabejojau ar ti…
Man tokie neverti demesio atrodo, stengiuos vaikams tokiu net nepirkti. Kuo daugiau zybsi, groja, sviecia, tuo prastesnis zaislas vaikui mano nuomone
vileva parašė:
Man tokie neverti demesio atrodo, stengiuos vaikams tokiu net nepirkti. Kuo daugiau zybsi, groja, sviecia, tuo prastesnis zaislas vaikui mano nuomone![]()
taip, tokie greitai nusibosta labai. po to guli visi kruvoj.
Ana Viktoria parašė:
Musiske turi du, 9 men ir sav mazdaug prasikale, siandien 11men suejo
Ana Viktoria parašė:
Bedantė ir manoji pana 😂
Ghostflower parašė:
Musiske turi du, 9 men ir sav mazdaug prasikale, siandien 11men suejo![]()
Ar yra dar daugiadanciu? Musiskis turi 8
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai