Ghostflower parašė:
o kaip cia tuos skaicius suprast? 😂
Kairėje skaičiai jūsų amžius, į dešinę kada pastojote ir rodo berniukas ar mergaite
Ghostflower parašė:
o kaip cia tuos skaicius suprast? 😂
Kairėje skaičiai jūsų amžius, į dešinę kada pastojote ir rodo berniukas ar mergaite
Magda parašė:
Sveikos mamytės,ar čia mano vienos panelytė vis nenori būt ant žemės ir prašosi(priropoja,įsikibus atsistoja ir zirzia) ant rankų?ar yra daugiau tokių zirzaliukų?o …
Mano mergytė taip pat ant rankų prašosi, zirzalioja, ji gerai jaučiasi mano glėby, viską nori matyti ką aš darau. Visaip bandau ją skatinti savarankiškai pažaisti. Irgi noriu paklausti, gal kas žino ar išaugs kai vaikščioti pradės? Tiesiog nieko neleidžia pasidaryti, nori, kad būčiau šalia. Net naktį į tualetą nuėjus girdžiu kaip pradeda verkti, o dieną irgi dažniausiai iki šiol einam abi į tualetą. Kitų žmonių namie nėra, tik tėtis ryte ir vakare, o dieną mes abi draugaujam, gal dėl to? Į lauką išeinam pasivaikščioti beveik kasdien.
mazapelyte parašė:
Tarp naniskiu 2m3men
Dukryte atejo po 1metu bandymo o sunus netyciom po po 3ju menesiniu..
O pas mus buvo laukta ir daug planuota abu vaikuciai.skaiciavom vaisingas dienas sweikiau maitinomes.kadangi turejus ginekologiniu bedu tai pastot netaip lengva buwo
Memm parašė:
Kairėje skaičiai jūsų amžius, į dešinę kada pastojote ir rodo berniukas ar mergaite![]()
Aaa, pastojimo menuo, maniau gimdymo
tuomet man abu vaikai sutampa!
neitiketina!
viku1 parašė:
Mano mergytė taip pat ant rankų prašosi, zirzalioja, ji gerai jaučiasi mano glėby, viską nori matyti ką aš darau. Visaip bandau ją skatinti savarankiškai pažaisti. …
Mes taip pat dažniausiai dviese draugaujam, bet prisileidzia ir kitus jei esu šalia, kai tik nueinu iškart ieško
išaugs, pradės darželį lankyti, šiaip jau kai galima bus susikalbėti bus lengviau manau
vileva parašė:
Aaa, pastojimo menuo, maniau gimdymotuomet man abu vaikai sutampa!
neitiketina!
![]()
Netikėjau,kol pati neisitikinau
Na del kraujo grupes tai man ligonineje klause kai pirma gimdziau sako kokia jusu su vyru grupes sakau abeju pirmos pliusai tai sako ir vaiko bus pirma ir po to paklausiau tai pirma? sako jo, o dabar kiek teko dometis tai jei abeju pirmos pliusai tai vaiku tikrai bus pirma bet jei abeju tevu bus antros tai jau gali vaiko kitokia buti kraujo grupe nes tas vienodumas visu galioja tik pirmoms grupems pliusams
viku1 parašė:
Mano mergytė taip pat ant rankų prašosi, zirzalioja, ji gerai jaučiasi mano glėby, viską nori matyti ką aš darau. Visaip bandau ją skatinti savarankiškai pažaisti. …
Pas mane labai panašiai. Tiesiog aš ja stengiuosi visaip išmokyt savarankiškai pažaist, tai būna ji daro savo, aš savo. Bet tas trunka neilgai 30min pažaidžia ir vėl nori ant rankų. Tai stengiuosi kuo daugiau būti lauke, nes vežime mielai sėdi. Dar visiškai nenori nieko prisileisti, išskyrus mane ir vyrą. Todėl pagalbininkų turim daug, o niekas padėti negali. Tikiuosi išaugs. Man labiausiai trūksta išėjimų dviese su vyrų - į koncertą, kiną... įdomu kada jau galėsim ją kam palikt ir nueit
bitebee parašė:
Netikėjau,kol pati neisitikinau![]()
man irgi sutampa 😂😂😂👍👍👍
Ana Viktoria parašė:
Pas mane labai panašiai. Tiesiog aš ja stengiuosi visaip išmokyt savarankiškai pažaist, tai būna ji daro savo, aš savo. Bet tas trunka neilgai 30min pažaidžia ir vė…
30 min pazaisti paciam vaikui tikrai nera mazai. net labai gerai sakyciau
nenorekit, kad vaikas vien pats zaistu valandomis toks mazas budamas.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai