2019.04.18 20:55 (prieš 7 m.)
Mano pirmagime irgi su mumis lovoj miegodavo, ir kaip būdavo fainai... Mūsų artimieji, o ypatingai mama su broliene tai lb cekavinosi nu kaip jus taip galit, o tai naktys kaip be sekso? Tai stipriai atreziau, pasakiau kad seksu galima užsiimt ne tik naktį, o jei jūs to nebandėt tai siūlau pabandyti. Israudo, uzsiciaupe ir pasibaigė. Mano šeima, kaip noriu taip miegu. Kai laukiausi antro dukrai nupirkom lovyte, puikiai joje miegojo, bet vyras pakeitė darbą, eidavo miegoti apie 7 val vakare o keldavosi 3 val naktį. Karts nuo karto apsilanko pas mane permiegoti, o šiaip vienas kitam dėl to priekaištų neturim, abu mėgstam gerai išsimiegoti, be to jis žiauriai knarkia ir kalba per miegus tai sakau man vaikus prikelsi😊 dukra kartais irgi pas mane miega, ir tegu, gi taip greit tas laikas bėga, jai jau 5 metai, tuoj pati nebenorės tiek artumo, tai aš tik džiaugiuosi kai naktį prie manęs glaudžiasi. O sūnus nuo pat gimimo lovytej miega, įsivaizduojat aš jį pati mėginau pratinti miegot mano lovoj!!! Nei pro kur, rėkia nemiega pas mane. Tik savo lovytej, Ot vaikas. O taip norėčiau ir prie šito prisiglausti, bet jis nemėgsta nei myluotis, nei bučiuotis, tik kutentis patinka😊
O vyrams kurie nesupranta tai reik paaiškint, kad vaikas tai ne guvunas kuris turi savo narveli, būdą ar kokia vieta, ir tai yra tik laikina tas miegojimas kartu. Kai aš mamai padiguodziu kad mane nervina netvarka išmėtyti žaislai du vaikai rekiantys mama mama, ji man susigraudinus visada sako-Indrute, čia tavo pats gražiausias laikas, kažkada to labai pasiilgsi, to šurmulio, nuovargio, ir vaikams nebūsi reikalinga kiekvieną minutę. Tada ir pati susigestu...