Liolik123 parašė:
Kažkada viena mamytė buvo įdėjus nuorodą, kaip galima laikyt vaiką, kad būtų įmanoma išvalyti dantukus. Aš naudoju šią pozą ir tik taip ir įmanoma išvalyti, kitaip …
O su kuo liezuvi laikyt, kad nesleptu dantu 😁
Liolik123 parašė:
Kažkada viena mamytė buvo įdėjus nuorodą, kaip galima laikyt vaiką, kad būtų įmanoma išvalyti dantukus. Aš naudoju šią pozą ir tik taip ir įmanoma išvalyti, kitaip …
Ievulele parašė:
Dvi rankos mamos laisvos, man gaunasi su viena pražiodyt, tai ir liežuvį galima pirštu pastumt galbūt, o su kita valyt.
Kavaa parašė:
Papasakokite, kaip jums sekasi su dantuku valymu? Mums kolkas labai sunkiai.. O valyti butinai turim, nes vienas priekinis dantukas jau pazeistas kariesoDaznia…
Jei buna asaru tada jai duodu paciai, bet tada mes su vyru valom vienas kitam, tarkim as jam valau, tada uzsimano ir ji pavalyti, duodu sepeteli ir ji ale pavalo jam, tada sakau kad na duok dabar tau pavalysim, tetis issizioja, parodo kaip ir ji ta pati daro. Bet labai daznai pirmiau pati sau turi pabruzinti. Tik tuomet iseina isvalyti dantukus man. 🙂
Liolik123 parašė:
Kažkada viena mamytė buvo įdėjus nuorodą, kaip galima laikyt vaiką, kad būtų įmanoma išvalyti dantukus.
Jei as tai sita siunciau:
Linksmosiospedutes parašė:
Jei as tai sita siunciau:
https://youtu.be/eOhLI_UkpXk
Taip, šitas 😁. Po jūsų įdėtos nuorodos tik taip ir pavyksta, ačiū!
monamint parašė:
O kiek jūsiškiai turi dantukų?
7 🙂
monamint parašė:
10
monamint parašė:
1️⃣2️⃣
monamint parašė:
6