ievushkinas parašė:
Tai man paaiskinkit... spazmu blogumas kad jie trumpina kakleli, taip?
Nebutinai, gal tik gimda treniruojasi, kaip paruosiamieji.
ievushkinas parašė:
Tai man paaiskinkit... spazmu blogumas kad jie trumpina kakleli, taip?
marooni parašė:
Taip, nebutinai.. va pas mane 10 kart per valanda ne per diena o kaklelis laikos kuo ilgiausias kol kas, nereaguoja
klimara parašė:
Aha, man ir verciantis ant kito sono ir einant ir visada, kol neatsigulu, neatleidzia, tai praktiskai guliu visa laika, jau antras menuo, kaklelis laikos, nereaguoj…
Kita sav einu pas gydytoja tai reikes pakalbeti. Visa nestumo pradzia tokia lengva buvo.. Ir spazmai sitie man atsirado grynai po migrenos
marooni parašė:
Na va nesuplanuosi su tuo svoriu. Man su pirmu nestumu irgi labai svoris pradzioj krito, ir butent nuo veido, zandu. Dabar tiek pat sveriu pagal savaites, o zanduka…
Aš galiu labai palygint nes su pirmu jaučiaus nėščia ir sunku tik paskutinį mėnesį buvo, bet nedusino viskas gerai buvo. O dabar tai šakės, kaip kartais dusina. Ir kai atsisėdu sukniumbu tai toks jausmas, kad kojas į šonkaulius sukišus mano princesė. Neduok Dieve paimu vyresnėlį tai ir jį pspardo. Žodžiu jai ten vietos visur mažai toks vaizdas ? O pilvas nemažas jau ir priaugau jau 9 kg.
marooni parašė:
Ar yra tokiu, kurios mazai svorio priauge? Ant minimumo ribos. Kaip jauciates?
marooni parašė:
Ar yra tokiu, kurios mazai svorio priauge? Ant minimumo ribos. Kaip jauciates?
As priaugau 7kg, vis tiek jauciuosi kaip balionas. Ilgiau pavaiksciojus tempia pilva, todel be dirzo nebeiseinu is namu.
Neesme6 parašė:
Tai aš čia daugiausiai priaugusi? ? Pas mane jau +11 ir apetitas zveriskas ?
Pas mane +9. Jau kuris laikas sustojo ant 62.5 svarstykles. Apetito atzvilgiu, tai gan padoriai laikausi
o siaip del svorio nepergyvenu, po visko paprakaituosiu sporto saleje ir bus liuks ;)
Neesme6 parašė:
Tai aš čia daugiausiai priaugusi? ? Pas mane jau +11 ir apetitas zveriskas ?
Tikrai ne daugiausia
pas mane bveik +14
nors apetito nera zverisko ir valgau beveik tiek pat kiek ir pries nestuma.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai