2017.07.14 13:26 (prieš 8 m.)
Sveikos, jungiuosi prie Jusu
esu tevu darzelyje naujoke, nepastebejau kad 2018 m.yra mamytes, tai parasiau i 2017m...bet mano vieta cia
Planuojam jau kuris laikas, taciau vis nesekmingai..siuo metu yra "laukimo" periodas bus ar nebus
liko dar laukti mazdaug 6 d.ir vel imsiu gadinti NT
Norejau pasidalinti savo patirtmi su 1 dukrytes gimdymu ir lankymusi del gimdos kaklelio vezio ( buvo nustate..)
Iki nestumo lankiausi pas Auguliene, bet jos niekam nerekomenduoju (drauge dirba akuseriniam, tai sake per gimdymus daznai galvyte replemis suspaudzia ir siaip nera lb kvalifikuota.
Tada pakeiciau i Maksimaviciene. Gera, ukiska, ismananti savo darba moteris. Lankiausi "valdiskai" visa nestumo laikotarpi.
Gimdziau pas Kazlauskiene ( ta diena budejo). Labai patiko. Nemokejau.
Teko susidurti su Margeliene. Patirtis ne kokia..liepe darytis gimdos kaklelio trumpinimo operacija, nes plinta vezys..taip isgasdino, bet aciu Devui supanikavusi nulekiau i Kauna, jie pasake, kad gyd.paskubejo su diagnoze ir patare laukti..organizmas kovoja, bukle gereja ir apsiejau be operacijos.
Siuo metu lankausi pas Boguziene. Taip pat "valdiskai". Sauni gyd.tik dar nieko konkretaus negaliu pasakyt, per mazai dar laiko
Tokia mano patirtis