popin parašė:
Grazuoliukui sveikinimai ;) panasus i mama man atrodo ;)
Ačiū ;)
popin parašė:
Grazuoliukui sveikinimai ;) panasus i mama man atrodo ;)
Ačiū ;)
Colte parašė:
Mamytes, ar duodate vaikuciams uzpilamas vaikiskas koses? Ar visos saziningai verdate pacios?
Pas mus dažniausiai įvairių rūšių dribsniai būna, o užpilamų nebandžiau, nors kažkokią lygtais turiu... Ji pieniška, todėl kol buvau pieno produktų nebandžiusi duoti, tai ir tos košės netraukiau
Dribsniai greitai išverda, todėl nereikia ilgai prie viryklės stovėti
aciu nuo Emilio uz komplimentus
jo kas mato, kas mato nuotraukas, visi sako kad mano vaikas
arba isvis mano tecio kopija 🤦🏻♀️
o dabar apie rimtesniu reikalus
ar jusu vaikai “musa” jus?
man kazkaip neramu.
jis kai pliauksi su ranka per ivairius pavirsius, zaislus, taip ir “per mane”, per teti. kai zinda, buna bando “patraukt” mano veida, nusukt. o tas pliauksejimas, jau rimtai skauda darosi.
gal mano vaikui kazkas negerai?
Sveikos!
Gal kuri nors jau pergyvenot arba šiuo metu išgyvenat panašią situaciją?
Mano mažasis gan reguliariai eidavo visumet miegoti apie 19:30 ir keldavosi apie 6:00,
-6:30. palei 7mėn nustojus maitinti jau prabusdavo tik 1k per naktį, išgerdavo pilną buteliuką mišinio ir toliau lūždavo. Nuo maždaug 7.5mėn pradėjo užmigti vėliau, prabusti anksčiau (dažnai nuo 5:00 gyvas, o paskui jau nuo 7h vėl miego nori), valgo 2-3k po pilną porciją.. visa dienotvarkė velniop nuėjus, nes kai taip neprognozuojamai nubudinėja ir valgo, sunku prisirišti prie tam tikrų dienos miego ir maitinimo laikų. Suprantu, kad galimai susidėjo 8mėn miego regresija, dantų dygimas, 9mėn augimo šuolis ir tt, tt..bet vis tiek jau darosi neramu, nes per ilgai užsitęsė tokia betvarkė, galbūt kažką ne taip darau?
Gal turit kokių patarimų? 🤞😐🙁
Colte parašė:
Mamytes, ar duodate vaikuciams uzpilamas vaikiskas koses? Ar visos saziningai verdate pacios?
Aš verdu mamuko košes, kažkaip, net nepagalvojau, kad yra tokių.
Mira. parašė:
Aš verdu mamuko košes, kažkaip, net nepagalvojau, kad yra tokių.
Mamuko vienintelės, kurias reikia virti, visos kitos užpilamos. Aš esu bandžius visko, bet kai vaikas nevalgo, tai man atitenka tos košės 🤷♀️
Nateli parašė:
Mamuko vienintelės, kurias reikia virti, visos kitos užpilamos. Aš esu bandžius visko, bet kai vaikas nevalgo, tai man atitenka tos košės 🤷♀️
Aš verdu puse porcijos
tai daug maž visą suvalgo
o kažin kada galima pereit prie paprastų pvz grikių ryžių? Ar dar ilgai jie turi būti malti?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2018-metu-birzelinukai--18
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai