Vinagradija parašė:
As be paliavos noriu valgyt...?ir niekaip nepasisotinu?
Cia gal koks psichologinis momentas pries gimdyma
as vis pamastau, kad juk poto reikes stebet savo mityba, kad pilvuko nepustu ir pan
Vinagradija parašė:
As be paliavos noriu valgyt...?ir niekaip nepasisotinu?
Cia gal koks psichologinis momentas pries gimdyma
as vis pamastau, kad juk poto reikes stebet savo mityba, kad pilvuko nepustu ir pan
viktorija007 parašė:
O toms kurioms apetitas vakarais uzkiles ar svoris dar auga? Nes skaiciau, kad statistiskai moterys jau paskutinem savaitem svorio nebepriaugaas kazkaip nel…
Man asmeniškai tai nepriiauga.. kiek sveriau pries savaite, tiek ir dabar sveriu. Kaip tik šiandien ryte svėriausi. Bet nei valgius nei po tuštinimosi.. tai manau po wc butu dar kažkiek mažiau??
linnutia parašė:
Aš pati ne iš Klp, bet mano ginė davė siuntimą, tai su juo ir varysiuKaip suprantu ten nėra jokių registracijų, tiesiog nuvažiuoji, turbūt būna gyva eilė ir pad…
Gerai, parasykite. As sia sav planuoju darytis ?
giedrutte parašė:
Sveikosar kuriai nors taip yra, man 39sav o isbere visa pilva ir labai niezti atrodo isprotesiu. Atrodo baisiai, dare kraujo slapimo tyrimus viskas tvarkoj. Pli…
oi uzuojauta jum.. man su pirmuoju taip buvo, kentejau apie pusantro menesio iki kol pagimdziau. tie spuogeliai, bent jau man, laikui einant daugejo, kol i viena dideli raudonai violetini spuoga suejo, ir tas berimas plito i kojas, rankas, nugara, net ir delnus buvo isbere... o niezejimas ziaurus, naktim nejo miegoti, nusikasiau iki krauju. kreipiausi pas ne viena gydytoja, vaistininka, tai vaistu jokiu, tik nuo niezejimo kai uodas ikanda (absoliuciai nepadeda), zodziu pagimdysi - praeis. o kad as dar ir po termino 2 savaites prabuvau, tai buvau vienas didelis vaiksciojantis spuogas. Tai jau termino sulaukus vis delto isgeriau tavegilio (nors ir sake grieztai draudziama), bet tas berimas atslugo siek tiek, naktim pradejau miegoti. tai va, o pagimdzius tai ta pacia diena ir dingo visi spuogeliai, liko tik sasai ir randai
dabar jau su situo nestumu pries kelias dienas pastebejau atsirandanti niezuli ir spuogelius
tikiuos pagimdysiu anksciau termino ir nespes manes ant tiek nukankinti tie berimai...
beje tiek pirmas tiek dabar yra berniukai, tai gal cia tikrai tas puppp.
ankata parašė:
oi uzuojauta jum.. man su pirmuoju taip buvo, kentejau apie pusantro menesio iki kol pagimdziau. tie spuogeliai, bent jau man, laikui einant daugejo, kol i viena di…
Man irgi po mazu tas berimas dideja
atrodo nuo kasymo oda nusiners, naktim isvis kosmaras kazkoks guodzia tai kad gimdymas jau ciapat
beje as irgi laukiuosi berniuko tai manau cia yra pupps berimas
spaanguole parašė:
Sveikutes,
As naudoju bet ne nuo 37 sav nutraukt sake,o nuo 36
na suejus pilnai 36 savaitem jau nebegerti.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai