raimushea parašė:
Kojų nagai tai čia tikras žygdarbis dabar mums![]()
Mano viena pazystama budama 9 menesiu PATI nusilakavo koju nagus geliniu lakavimu
neysivaizduoju kokiu budu tai imanoma,kai reikia tiek laiko krapstytis prie ju ir but susilenkus
raimushea parašė:
Mano viena pazystama budama 9 menesiu PATI nusilakavo koju nagus geliniu lakavimu
neysivaizduoju kokiu budu tai imanoma,kai reikia tiek laiko krapstytis prie ju ir but susilenkus
raimushea parašė:
Aš jau atrodo taip seniai ta tašę susikrovus, kad net nebeatsimenu ka ten įsidėjau :D. Vakar ėjau tikrint![]()
Prajuokinot
auč. parašė:
Mano viena pazystama budama 9 menesiu PATI nusilakavo koju nagus geliniu lakavimuneysivaizduoju kokiu budu tai imanoma,kai reikia tiek laiko krapstytis pr…
As buvau sumascius, kad gal reiktu, bet uzteko nusikirpt ir supratau, kad ai apsieisiu..
o ji gal ne viena diena uztruko
viktorija007 parašė:
As buvau sumascius, kad gal reiktu, bet uzteko nusikirpt ir supratau, kad ai apsieisiu..o ji gal ne viena diena uztruko
![]()
Kad zinokit viena
sakau kaip tu sugebejai? Sako eik tu, visai nesunkiai
as batus vos uzsidedu susilenkus nepuskavus
raimushea parašė:
man su tais koju nagais irgi cirkas buvo. uzdejau siaip ne taip koja ant skalbiankes kad nereiktu taip susilenkti, nusikirpau ir vos ne vos pavyko nuimti??
Bruneteee parašė:
man su tais koju nagais irgi cirkas buvo. uzdejau siaip ne taip koja ant skalbiankes kad nereiktu taip susilenkti, nusikirpau ir vos ne vos pavyko nuimti??
auč. parašė:
Mano viena pazystama budama 9 menesiu PATI nusilakavo koju nagus geliniu lakavimuneysivaizduoju kokiu budu tai imanoma,kai reikia tiek laiko krapstytis pr…
tai kad kitu pilveliai tokie tebuna, vos su krutine lygus, tai ir gali raitytis kaip tik nori
kitos gimdyt vaziuoja su tokio dydzio pilvu kai pvz. man buvo 3 men... dabar mano pilvas pagal matavimus yra ties auksciausia kreives riba, bet ir tai kazkaip susiraitau nusikarpyti, bet tik pastebejau, kad tik ant zemes beiseina atsisedus, kitaip niekaip
ankata parašė:
tai kad kitu pilveliai tokie tebuna, vos su krutine lygus, tai ir gali raitytis kaip tik norikitos gimdyt vaziuoja su tokio dydzio pilvu kai pvz. man buvo 3 men…
Na taip,jus teisi
pas ja man rodos ir buvo is tu nedideliu
As tai uzsikeliu koja ant vonios krasto kerpant. Nu tai vienos kojos nusikerpu su 1 pailsejimu
ankata parašė:
tai kad kitu pilveliai tokie tebuna, vos su krutine lygus, tai ir gali raitytis kaip tik norikitos gimdyt vaziuoja su tokio dydzio pilvu kai pvz. man buvo 3 men…
Ale su tais pilvelio matavimais man labai idomu. As irgi einu ties auksčiausia linija, bet susilenkt galiu, batus, kojines uzsimaunu pti, nagus nesunkiai nusiperku ir pasitvarkau.. nepuskuoju ??? kazkaip ir neatrodo tos pilvas pas mane kad butu didelis.. bet va kreiveje 3 juostele eina, tai nelabai suprantu kaip taip ismatuoja man tada ?♀️?♀️?♀️
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai