Sviesute parašė:
Pas mane hemoglobinas 105, sakė pagerti 1 kartą dienoj, bet aš jau trečią Tardyferon pakuotę geriu ir ta geležis tokia pat lieka..
Kartu vartokit ir C vitamina, kad geležis įsisavintù
Sviesute parašė:
Pas mane hemoglobinas 105, sakė pagerti 1 kartą dienoj, bet aš jau trečią Tardyferon pakuotę geriu ir ta geležis tokia pat lieka..
Kartu vartokit ir C vitamina, kad geležis įsisavintù
Evaneva parašė:
Sveikutes mamytes ar cia man vienai ar kam nors dar gulint neturiu kur det koju, atrodo lyg nepatogu, toks kojose nemalonus jausmas...?
Man taip ir kai miegoti reikia,nepatogu,trinu,kaista. Diena viskas ok. Gyd sake,kad magnio pagerti,bet jokio skirtumo nejutau ,pastoviai ji geriu
Dreamxx parašė:
As isidejau visko po tris. Nezinau kiek prireiks,bet mazi rubeliai daug vietos neuzimaAs isidejau tris sliaustukus,tris bodziukus ilgom ir tris trumpom rankovem…
Tie komplektukai ivairiu dydziu pas jus?
Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care
s.aliexpress.com/EZzIjUny?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
Va kuprines nuoroda
Danute j parašė:
Tie komplektukai ivairiu dydziu pas jus?![]()

Isidejau skirtingu dydziu,nes nezinau kokio svorio gims,bet neturetu buti labai didelis,nes augam per viduriuka ir neleis man pernesioti leliaus.
rusned parašė:
gal jau gavot dekretines .
Gavau praejusia savaite.
Zdvile parašė:
Sveikos, ar jau esate supirkusios naujagimio kraiteli? Ar jau po ruosiate lagamina i ligonine?
Si ta esam jau nusipirke, lovyte, vezimeli, keleta rubeliu. Vasario pradzioje echoskopas, tai tikiuosi matysis mergyte ar berniukas bus, tada planuoju viska kas like pirktis ir jau detis lagamina
nyyyra parašė:
Gal kam dar niezti koju padai? Ir siaip oda paniezti? Ar cia tik man taip "pasiseke"![]()
Cia zinokit negeras zenklas, nenoriu gasdinti, bet praneskit gydytojai apie tai, gal ir nieko baisaus, bet atsarga gedos nedaro.
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai