mamytejolita parašė:
O gyd.nebare?ryt einu,nzn kaip pasielgt,ar sakyt kad neskaiciuoju ar ne??
Mano akusere tik paklause kaip judesiukai, sakau labai judrus. Sako tai puiku. Ir neliepe skaičiuot. Tai ner ir ko bart gaut ?☺️
mamytejolita parašė:
O gyd.nebare?ryt einu,nzn kaip pasielgt,ar sakyt kad neskaiciuoju ar ne??
Mano akusere tik paklause kaip judesiukai, sakau labai judrus. Sako tai puiku. Ir neliepe skaičiuot. Tai ner ir ko bart gaut ?☺️
Sviesioji_86 parašė:
Zinokit sunku nuspeti del nuskausminamuju, nes gali galvot vienaip, o gaunasi viskas atvirksciai, as kai gimdziau pirma karta, tai galvojau kad neprasysiu ir nereik…
Matot kaip buna
paskatino kaklelio verimasi
kiek skaiciau, priesingai, pristabdo daugeliui. O ta gimdymo plana rasete? Kaip suprantu, pacio gimdymo metu su gimdyve konsultuojamasi? As nesu nusistaciusi nieko. Pasitikesiu gydytoja, sakysiu, kad darytu viska, ka reikia, kad tik iseitume sveiki is gimdyklos
Dreamxx parašė:
Prasysiu tik duju![]()
O ju kazin visose gimdyklose turi?
kaip jos veikia, ir kokiais atvejais naudoja?:))
Dolosas parašė:
O ju kazin visose gimdyklose turi?kaip jos veikia, ir kokiais atvejais naudoja?:))
Nezinau ar visose,bet ten kur gimdysiu tikrai bus
Duoda ju kai buna nepakenciami saremiai. Jos apsvaigina taip kaip atrodo ,kad butum isgerus
Dolosas parašė:
Matot kaip bunapaskatino kaklelio verimasi
kiek skaiciau, priesingai, pristabdo daugeliui. O ta gimdymo plana rasete? Kaip suprantu, pacio gimdymo metu su gimd…
Nesirasiau jokio plano, nes net neisivaizdavau kaip viskas vyksta, bet buvau nusiteikusi, kad neimsiu epiduro, kelis kartus kai siuke, atsisakiau, bet po 10 valandu kai patikrino ir pasake kad atsivere tik keli centimetrai, galvojau isprotesiu jei dar tiek pat reikes istverti, tada jau sutikau.
kiek zinau jis pristabdo veikla, kai per anksti ji susileidzia, zodziu nezinau tiksliai, bet mano atveju jis labai padejo, nes per likusias 3,5 valandos man pilnai atsivere kaklelis ir as spejau pailseti
rusned parašė:
moteris jai as pasiimciau pizama .o ne naktinius nes as nemiegstu naktiniu su halatu tik pizima chalata isimesiu .?
Gimdant pižama matyt nesueis
o poto jau aš ir planuoju būti su pižama ir maitinimo maikute
aš lb nemėgstu chalatų, bet spėju jo išvengti nepavyks
Dreamxx parašė:
Nezinau ar visose,bet ten kur gimdysiu tikrai busDuoda ju kai buna nepakenciami saremiai. Jos apsvaigina taip kaip atrodo ,kad butum isgerus
![]()
O Jūs gal ne 1 karta gimdysite ir bandėt dujas?
Zhuvyte parašė:
Labas merginoskaip laikotės?
![]()
Laba, mano buvo 99, geriau gelezi , dabar 103 tai israse dar papildomai gerti, tai dabar geriu dvigubai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai