Sviesioji_86 parašė:
O ka jie sako, a naturaliai si kart leis gimdyti ar cp darys?
Klause kaip pati noriu, pasisakau uz gimdyma naturaliai. Tai jei nebus kazkokiu komplikaciju, gimdysiu pati ?
Sviesioji_86 parašė:
O ka jie sako, a naturaliai si kart leis gimdyti ar cp darys?
Klause kaip pati noriu, pasisakau uz gimdyma naturaliai. Tai jei nebus kazkokiu komplikaciju, gimdysiu pati ?
Leilla422 parašė:
Man del diabeto ir cholestazes leis naturaliai gimdyti
Neskatins gimdymo anksciau?
Nastya parašė:
Pas mane del diabeto negalima pernesioti. Taip pat stebi randa, nes pries metus cp buvo.
Bent man endokrinologė net į išrašą, kurio kopiją VGN palikau, įrašė, kad 38 sav būtų nusistatyta gimdymo data. Tai Jums gal verta su pačia gydytoja dar kartą pasitarti tuo klausimu, ypač jei yra neaiškumų dėl pastojimo momento.
Nastya parašė:
Sutapimas ar ne, bet mazdaug pries savaite nustojau gerti aspirina ir sian blogai besijausdama pamatavau spaudima. Na sukilo... 135/93. Kadangi man skyte butent nuo…
Geriau aspirina iki 37sav. Per savaite spaudimas pradejo kilti ir ko eigoje, 38sav4d vel stipri preklamsija (per viena nakti baltymas 3g). Tad aspirinas mane apsaugojo. Leido isnesioti vaika.
Nastya parašė:
Taip, man liepe nusipirkti spaudimo matuoklitai teks sitas dienas stebeti.
Ta savaite man spaudimas kilo palaipsniui. Kiekviena diena jis buvo aukstesnis ir aukstesnis. Nenumisdavo net vaistai nuo spaudimo.
Sveikos nėštutes . Va ir nesulaukiau kovo mažylis labai norėjo gimti vasari nors terminas buvo kovo 12. Taigi gimėm 34+6 sav. Bet ačiū dievui jau namučiuose ir leliukui viskas gerai. Gimė 2kg535g. 48cm . Su sveikatėlė taip pat gerai vaikas kaip normalus naujagimis tik tiek kad gimdymas staigus. Taigi švęsim gimtadieni 2 kartus metuose ??? vasari ir kova ???
linnutia parašė:
Na va, šįryt buvau.. Nemėgstu aš visų tų tyrimų, ten žargstytis prieš visokius daktarus, bet čia manau visoms taipNuėjau prie 75 kabineto, toks drebuliukas buvo…
o labai aciu
teks iskest
tai ten tiesiai nuvaziuoji i GN,ir eini i ta kabineta,nereikia niekieno nieko klausti?
Samanta@@@ parašė:
Sveikos nėštutes . Va ir nesulaukiau kovo mažylis labai norėjo gimti vasari nors terminas buvo kovo 12. Taigi gimėm 34+6 sav. Bet ačiū dievui jau namučiuose ir leli…
Sveikinimai sulaukus mažylio ???
Samanta@@@ parašė:
Sveikos nėštutes . Va ir nesulaukiau kovo mažylis labai norėjo gimti vasari nors terminas buvo kovo 12. Taigi gimėm 34+6 sav. Bet ačiū dievui jau namučiuose ir leli…
Sveikinimai..dziugu kad viskas gerai:))o kiek laiko ligoninej gulejot?
Samanta@@@ parašė:
Sveikinimai sulaukus mazylio!!!! :)))
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai