Visas mamas mielai kviečiu sekti mano naująjį tinklaraštį🤗
https://www.facebook.com/Mažoji-skaitytoja-110096587452910/
Esu dviejų mažų dukryčių mama. Inspiruota savo didžiosios mergaitės, sukūriau šį puslapį. Mano pirmagimę, nuo pat mažens labai domino visokio pobūdžio knygutės. Jai augant jų namuose vis daugėjo, su ja auga ir knygutės.
Pati seku nemažai mamų tinklaraštininkių, bet pasigendu dalijimosi knygomis, pagrinde vyrauja įvairios veiklos, reklamuojami žaislai, mamų pagalbininkai ir kiti daiktai.
Mano tinklaraščio idėja skatinti vaikus skaityti, vartyti, domėtis, gilintis, pažinti, klausti, ieškoti, atrasti knygas iš naujo, augti su jomis. Tai nebus specialiai atrinktos knygos, tai tiesiog mano mergytės knygų bibliotekėlė. Knygų apžvalgose parašysiu, kurios jos pačios pačiausios, kurios ne tokios vykusios ir mėgstamos. Knygų pobūdis pats įvairiausias nuo muzikinių, grožinių iki spalvinimo ar edukacinių knygelių.
Taip pat mėgstam užsiimti edukacinėmis veiklomis, kurias rengiame namie, naudą, kurią teikia edukacinės veiklos puikiai žinome. Bei mūsų visa šeima, labai mėgsta keliauti po neatrastas lankytinas vietas, renginius ar kavines, kur randam daug veiklos su vaikais. Tad čia netruks kelionių, įspūdžių, žinių, idėjų, kaip ugdyti, sudominti, edukuoti vaiką namuose, neišleidžiant daug pinigų.
Pati knygas visad perku per akcijas (bent su - 40% nuolaida) arba knygas su defektais, tad būtinai pasidalinsiu knygynų ir leidyklų skelbiamomis akcijomis.
Tinklaraštyje skelbsiu knygų konkursus, kur galėsite laimėti knygą savo mažajam skaitytojui.
Esu atvira klausimams, patarimams ir visai kitai informacijai, kuo tik galėsiu padėsiu, atsakysiu ir patarsiu... 🤗
Čia vieta atrasti tai, kas jūsų mažyliui tinka labiausiai, aukime kartu su knygomis, nebijokime keliauti su mažais vaikais, išbandykime naujas veiklas, edukuokime vaikus nuo mažų dienų... ❤️
Nuoširdžiai, mylinti knygas mama ir dukrytės😘
Mielai visų lauksiu prisijungiant ❤️