Madeira parašė:
6savaites 5dienos ant nuotraukos parasyta🙂
Tą žinau
kalbu apie cm
Madeira parašė:
6savaites 5dienos ant nuotraukos parasyta🙂
Tą žinau
kalbu apie cm
Kruoppytė parašė:
Tą žinaukalbu apie cm
![]()
Raso siek tiek auksciau, Crl 0.80cm 😊
CitRina1989 parašė:
Raso siek tiek auksciau, Crl 0.80cm 😊
Ačiū
Kruoppytė parašė:
O kiek turėtų būt pagal mm?![]()
Kuris skaičius yra zirniuko išmatavimai? Aš kažkaip nepaklausiau![]()
Pagal mm turėtų būti 9sav,pagal echo 6+1d,o pagal HCG penktadienio 6-7sav.
Penktadienį vėl darysiuos HCG,nes antradienį pas ginekologę vėl,noriu pasekti ar viskas ok.
Mano mm labai nereguliarios,tad kažkaip ir galvojau,kad neatitiks su skaičiuokle.
Kaip smagu į visų nuotraukas žiūrėti
Eli. Eli parašė:
Pasimačiau ir aš su savo žirniuku turėtų man būti 8sav,bet sakė yra 7+5d. Nuostabus jausmas matyti, kad viskas gerai, o plakanti širdutė išviso tobula 😍😍…
As siandien irgi pirma karta isgirdau sirdute plakant. Dievuliau, koks neapsakomas jausmas 🤗
Eli. Eli parašė:
Pasimačiau ir aš su savo žirniuku turėtų man būti 8sav,bet sakė yra 7+5d. Nuostabus jausmas matyti, kad viskas gerai, o plakanti širdutė išviso tobula 😍😍…
As siandien irgi pirma karta isgirdau sirdute plakant. Dievuliau, koks neapsakomas jausmas 🤗
Kruoppytė parašė:
O kiek turėtų būt pagal mm?![]()
Kuris skaičius yra zirniuko išmatavimai? Aš kažkaip nepaklausiau![]()
Oi, kaip faina! Net atsiverciau albuma, pasiziureti pirmuko echokopo nuotrauku, nuo pradzios iki kol didelis jau buvo.
Laila1 parašė:
Merginos, kas daretes progesterona 5ta savaitę? Kiek buvo? Ir aplamai ar verta jį darytis , kaip.aiškino gydytoją, jis yra svyruojantis hormonai ir vieną dieną gali…
Savaitem nesvarbu, na, tiksliau yra normu ribos pirmam trimestrui, antram ir treciam. Siaip tai uztenka viena karta, pradzioje pasidaryti. Ir matysite, jeigu prie zemesnes ribos tada geriau papildomai vartoti ir vel pasitikrinti. Jeigu is pat pradziu labai geras tai, nemanau, kad reikia kartoti. Jeigu norite, galiu atsiusti normas, kai as dariausi su pirmu.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai