aiicha parašė:
Sveikos, esu isigazdinusi gal galite parasyti leliuku echoskopo 36-38 savaiciu FL, šalaunikaulio ilgi? Nes man sako kad santykinai trumpesni ilgieji kaulai, gal kas…
Musu 36sav+2d.buvo FL 75mm. Tai sake atitinka 37sav+3d.
aiicha parašė:
Sveikos, esu isigazdinusi gal galite parasyti leliuku echoskopo 36-38 savaiciu FL, šalaunikaulio ilgi? Nes man sako kad santykinai trumpesni ilgieji kaulai, gal kas…
Jusstute25 parašė:
Pas mane slaunikaulio ilgis 69mm, sake atitinka 35+6, nors man jau 38 pilnos savaites, o ir pilvo bei galvos ismatavimai taip pat sukasi apie 35 savaites pagal matavimus. Todel rytoj ir skatins jau gimdyma.
Samanta199 parašė:
Ką galėtų reikšti visą dieną viduriavimas ir kai viduriuoju tai truputi kaip kraujo bet labai mažai, paskui blogumas toks kaip suka visa ir pykina ir aplamai kažkok…
Ruoskites ;)
Na, buvo neparuošiamieji
Nuo ryto kaip pradėjo maust. Apie 14 h parsisiunciau programėlę ir pradėjau dažnumą matuoti. Iš pradžių intervalai lyg buvo nevienodi, bet paskui jau apie pusę 5 val. pradėjo vienodeti. Jau sąrėmiai buvo uch. Iš namų isvaziavom 17 h, 17.20 h gimdykloje. 18 h gime princesė. 3970 g, 54 cm. Neišėjo nei kamštis. Vandenis nuleido gimdykloje, kai jau norėjau kakot. Išstumiami per du stumimus, plyšo lyt. lūpos.
Su pirmu patirtis visai kitokia
Priespienio yra, miega dabar princesė su pasikukciojimais
sunki kelionė buvo
Shlipse parašė:
Jei ne paslaptis, kodel si kart renkates santariskes, o ne vgn?nes mastau apie vgn, tai labai idomi kitu nuomone ir patyrimai
![]()
Vgn gimdžiau prieš aštuonis metus. Ten tualetai ir dušai buvo toli nuo mano palatos, koridoriaus gale. Po gimdymo anas galas buvo ir plyšęs ir kirptas, tai kiekvienas ėjimas į tualetą ar nusiprausti buvo kažkoks košmaras, aš dvi dienas vos paėjau. Ir vaiką reikėdavo palikti palatoj vieną. Man nepriimtinos tokios sąlygos
O Santarose buvau kursuose, pravedė ekskursiją, tai palatos naujos, gražios ir labai erdvios, su tualetais ir dušais. Man labai patiko. Ir gimdyklos ir visa ligoninė
Gimdyklose irgi yra tualetai su dušais. Vgn mane vyras pusiau vedė pusiau nešė iš gimdyklos į tualetą, nes gimdykloje jo nebuvo
o aš po epidūro nlb paėjau.
Dėl gydytojų Vgn nieko blogo negaliu pasakyti, be to per aštuonis metus personalas gali būti pasikeitęs.
Nežinau kaip dabar, bet tuomet Vgn pliusas buvo parkavimas - privažiavome prie pat ligoninės, nereikėjo toli eiti. Santarose dabar bėda - statytis galima tik aokštelėse kurios toli nuo ligoninės. Na ekstra atveju galima prašytis kad įleistų prie priėmimo trumpam. Na bet kai rimti sąrėmiai tai ne kažką ieškot kur prisiparkuoti ir paskiau eiti
Kac. parašė:
Na, buvo neparuošiamieji![]()
Nuo ryto kaip pradėjo maust. Apie 14 h parsisiunciau programėlę ir pradėjau dažnum…
Jetus nu ir greitumas 😱😱
Sveikinimai 🤗
Kac. parašė:
Nuo ryto kaip pradėjo maust. Apie 14 h parsisiunciau programėlę ir pradėjau dažnum…
Sveikinimai! Kaip greitai
Kac. parašė:
Vajetau, sveikinimai!
Kac. parašė:
Oho
sveikinimai
greyrainbow parašė:
Viduriavimas yra vienas is artejancio gimdymo pozymiu![]()
Man buvo bet praejo, norejau klausti ar kam panašiai yra.. Kokius 3kart lekiau i diena, bet va snd viskas gerai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai