Carpe_diem parašė:
Gausit kaip su pirmu, tik prašyme būtinai reikės pažymėti, kad skaičiuotų pagal parankesnį.
Ačiū nuraminot😊
Carpe_diem parašė:
Gausit kaip su pirmu, tik prašyme būtinai reikės pažymėti, kad skaičiuotų pagal parankesnį.
Ačiū nuraminot😊
monilaim82 parašė:
Merginos kaip tvarkotės su nugaros skausmu, man šia nakti taip suskaudo, kad iki šio ryto vis dar ją jaučiu, anksčiau irgi jau buvo, bet tik tarpais taip užeina :)…
Kenciu
Leilaaa parašė:
Kenciu![]()
Tai va ir as, siandien susirietus vaikstau 😂
agnutuks parašė:
Sveikos, ginekologė liepė užsirašyt moters ir vaiko klinikoje genetiniams tyrimams NT, ar jie bus mokami ar ne?
Jūs Šiauliuose? Turite omeny, kad išmatuotų sprando raukšlę?
Rindre parašė:
Jūs Šiauliuose? Turite omeny, kad išmatuotų sprando raukšlę?
Tikriausiai,labai jaudinaus,net daktarė jau juokėsi iš manęs, tai taip ir nedasiklausiau iki galo
agnutuks parašė:
Tikriausiai,labai jaudinaus,net daktarė jau juokėsi iš manęs, tai taip ir nedasiklausiau iki galo
Aš taip pat užsiregistravau jau šiam tyrimui, kai skambinau, sakė su savimti turėti asmens dokumentą, siuntimą ir rankšluostį, tai manau, kad nemokamas, būtų tikrai įspėjusi kažkuri
Rindre parašė:
Aš taip pat užsiregistravau jau šiam tyrimui, kai skambinau, sakė su savimti turėti asmens dokumentą, siuntimą ir rankšluostį, tai manau, kad nemokamas, būtų tikrai…
Aš irgi jau uzsiregistravau ir man ta pati sakė, tai tada turbūt nemokamas, pagalvojau genetinį tai genetinį,bet kaina tai gera kiek čia dabar merginos diskutavo apie 600,tai blemba galvoju
agnutuks parašė:
Aš irgi jau uzsiregistravau ir man ta pati sakė, tai tada turbūt nemokamas, pagalvojau genetinį tai genetinį,bet kaina tai gera kiek čia dabar merginos diskutavo ap…
Kada eisite? Žiūriu mūsų nėštumas panašaus laiko
Rindre parašė:
Kada eisite? Žiūriu mūsų nėštumas panašaus laiko![]()
Lapkričio 30d uzsirasiau, man vėliausiai sakė iki gruodžio 3d užsirašyti. O jūs kada?
Rindre parašė:
Aš taip pat užsiregistravau jau šiam tyrimui, kai skambinau, sakė su savimti turėti asmens dokumentą, siuntimą ir rankšluostį, tai manau, kad nemokamas, būtų tikrai…
O kam ranksluostis?
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai