Diana1003 parašė:
Mamytes is Vilniaus!!! Kur ruosiates savo stebuklelius gimdyti? Girdejau daug blogu nuogirdu apie Santariskes, kad jau labai balaganas... Sian dar ir akusere patvir…
As VGN, kiek girdejau atsiliepimu visi geri
Diana1003 parašė:
Mamytes is Vilniaus!!! Kur ruosiates savo stebuklelius gimdyti? Girdejau daug blogu nuogirdu apie Santariskes, kad jau labai balaganas... Sian dar ir akusere patvir…
As VGN, kiek girdejau atsiliepimu visi geri
Burbulė87 parašė:
Sveikos. Skaičiau kažkurios narės įkeltą nuorodą su sąrašu, ko reikia į ligoninę.. Ten buvo maistas.. Negi reikia įsidėt ir valgyti? ar kas nors dėsitės jei taip, t…
VGN sake gimdykloj valgyt nieko negalima. Bet po to, jauciu galiu but baisiai isalkus! As is tu amzinai alkanu zmoniu, ir jei vdruk jau butu vakaras/naktis, ka nors isidesiu. Turbut pora snickersu ir dar paieskosiu parduotuvej ka nors negendancio nesaldaus. Galu gale ir vyras gal praalkes bus
Burbulė87 parašė:
Sveikos. Skaičiau kažkurios narės įkeltą nuorodą su sąrašu, ko reikia į ligoninę.. Ten buvo maistas.. Negi reikia įsidėt ir valgyti? ar kas nors dėsitės jei taip, t…
Jei pvz. gyvenate netoli ligoninės arba viskas vyks ilgai (bent mano vyrą patys gydytojai su pirmuoju išsiuntė pavalgyti, pasakė, kad užtruks, tad spės. Spėjo ir šunį pavedžioti ir pavalgyti) tai tuomet nesidėčiau, nebent vandens ir kokį batonėlį vyrui, nes mums nelabai leidžia, o jei esate iš kito miesto - dėčiausi, nes jei vyras miesto nepažįsta ir geriau įsidėti kažką pakramsnoti jam. Tik klauskite, kur gimdysite, nes kitur nėščiosioms galima suvalgyti kažką lengvo, dažniausiai neleis, dėl ekstra cp tikimybės.
ZemT parašė:
Aš Santariškėse, kas iš pažįstamų ten gimdė vien geri atsiliepimaiAš dar ten dalyvauju programoj dėl gestacinio diabeto, tai tas pilnai padėjo apsispręsti. Vieni…
Tai vis tiek visos iš šitos grupės bus suvažiavusos, praktiškai beveik giminės
Diana1003 parašė:
As VGN gimdysiu, esu girdejusi tik gerus atsiliepimus, patiko aplinka kai kursu metu buvo ekskursija ir ginekologe mano labiau juos rekomenduoja.
alawrute parašė:
Zinokit plysti galima ir kai busit pagimdziusman striju ant uzpakalio atsirado pagimdzius kai pradejo gabaritai mazet
![]()
Tai vadinasi suplisot bet nesimate o poto sukudus pasimate...
Lanna parašė:
Tai vadinasi suplisot bet nesimate o poto sukudus pasimate...
Strijos atsiranda ne tik priaugant svoriui, bet ir jam staigiai krentant
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai