Laura28 parašė:
Didžiausi sveikinimai jums ir dukrytei, labai gražus vardas![]()
Ačiū už sveikinimus 🌷👶
Laura28 parašė:
Didžiausi sveikinimai jums ir dukrytei, labai gražus vardas![]()
Ačiū už sveikinimus 🌷👶
Dom. parašė:
Man rytoj butu buve lygiai 38 savaites :))
Sveikinimai! ❤
monika1988 parašė:
Man buvo citrinos dydžio iškritęs kresulys. Nulėkiau į priimamąjį, sakė buvo kažkas pasilikę, ar placenta ar pleves.. Tai vaistų išrašė susileisti (skatinamųjų) kad…
Ojetuz..reiks ir man eit. Reikia ir gaktikauli pasitikrint, nes baisus skausmas kankina, negaliu nei lovoj apsiverst, nei ka 🤔
Sveikos mamytes Jungiuosi ir as prie jusu. Viska skaiciau, sekiau jusu istorijas, pati nekantriai laukiau ir stai - 13 d. gime dukryte. Terminas buvo 15 d.
Prisiskaiciusi jusu greitu gimdymu panikavau, kad nesuprasiu kada jau gimdau nors vaikas ne pirmas, bet su pirmu man nebuvo paruosiamuju saremiu, o si karta jie buvo ir kartais tokie gluminantys, stiproki.
Bet tos dienos ryta supratau kad cia ne paruosiamieji, kai pajudejus ar pakeitus poza jie nepraejo ir kartojosi kas 10 min. Ir nors abejojau, su vyru nutarem vykt i ligonine kad paziuretu. Atvykus ir pacios gydytojos nelabai suprato, ar cia jau ar dar ne 😀 bet viskas isibegejo gana greitai - nuo pirmuju pojuciu iki gimimo viskas uztruko 8 valandas, pirmas 4 dar vaiksciojau ir juokiausi, na o paskui teko papluset. Pirmas buvo cp, o sikart pavyko paciai
Dabar mes jau namie. Siek tiek ilgiuosi tos ramybes kai vaiksciojau su pilveliu, o dabar viska skauda, sedet negali, krutys maudzia, visa kaip sulauzyta Nors pati baisiai nekantravau ir laukiau - kada kada, bet dabar pati sau patarciau tiesiog megautis paskutinem dienom
Vetgirl parašė:
Niu pupsės! Turiu ir aš jau savo dukrytę Arielę!!! Viskas mums gerai, istoriją papasakosiu detaliai rytoj 🌸
Sveikinimai :)))
yummy mummy parašė:
Sveikos mamytesJungiuosi ir as prie jusu. Viska skaiciau, sekiau jusu istorijas, pati nekantriai laukiau ir stai - 13 d. gime dukryte. Terminas buvo 15 d.
Daug dźiaugsmo ir greitai atgaukit jėgas ;)
Felia parašė:
Jau ir mes su vyru sulaukėm savo pirmo vaikučio. Ieva atėjo į pasaulį šiandien![]()
![]()
![]()
buvo košmariškas gimdymas, papasakosiu rytoj :*…
Sveikinimai :)) gero poilsio ;)
Vetgirl parašė:
Pagimdziusios pirmosiomis valandomis po gimdymo, kaip Jums buvo su gimdos traukimusi? Nes man tai ojojoj skausmingi ir dar kraujuoja. Kaip su kraujavimu buvo?![]()
Man cp buvo, tai jutau skausma, leido vaistus nuo skausmo, padejo