IngaKns parašė:
Nėra stokos, 224 ar 244 nepamenu dabar. 😊 Bet gal tiesiog augimas koks, ar kas, nežinau 🙈😊
Tada turbūt nuo augimo
IngaKns parašė:
Nėra stokos, 224 ar 244 nepamenu dabar. 😊 Bet gal tiesiog augimas koks, ar kas, nežinau 🙈😊
Tada turbūt nuo augimo
Tiesa, dar norejau pasiteirauti mamu, kuriu vaikuciai jau turi dantukus ir maitina pacios- speneliu kandziojimas - ka darote, kai vaikas kanda? Ar tai praeis? Ar dedat speneliu apsaugas? Bandziau, bet man jos nelimpa, ar reik islaukt ir nustos, ar sakyt ne ir neduot pienuko ir nusitraukinet?
simi007 parašė:
Tiesa, dar norejau pasiteirauti mamu, kuriu vaikuciai jau turi dantukus ir maitina pacios- speneliu kandziojimas - ka darote, kai vaikas kanda? Ar tai praeis? Ar de…
Jei kanda uzspadziat svelniai nosyte, tada atleidzia. Isimti kruti, palaukti kelias sekundes ir duoti vel. Svarbu nesaukti ir nekrupcioti,kad vaikas nepamatytu,kad jus reaguojate. Veliau atpras. Juk daro tai ne specialiai, jam tie dantukai kazkas naujo irgi reikia ismokti naudotis
Bet pati prisiminiau koks tai malonumas, kai galvoji kad kelnes tuoj pilnos bus nuo skausmo, o pati sypsausi ir ramiu tonu sakau, kad negalima taip . Kosmaras, bet praeina
Aš atradau, kad maniškė pradėjo blogai naktį miegoti pradėjus primaitinimą. Iš pradžių galvojau, kad dantys, nes kaip tik tuo metu prasikalė 2, bet nepadėjo nei paracetamolio, nei ibuprofeno žvakutės. Matėsi, kad bunda ir verkia iš skausmo, ieško krūties, bet atmečiau, kad verkia iš alkio, nes kartais užmigdavo iškart tik pasiguldžius prie krūtinės, net nevalgydavo. Anksčiau keldavosi po 1-2 kartus per naktį, pradėjus valgyt kietą maistą busdavo po 5. Bet tuo pačiu prasidėjo bėdos su viduriais - nedarydavo po 5-6 dienas. Tuomet padarėm pertrauką ir grįžom vien prie žindymo. Ir lyg ranka nuėmė naktinius kėlimusis ir ašaras. Vėl pradėjo ramiai miegoti. Tai dabar grįžom prie lašiukų nuo pilvo skausmo ir pūtimo, kaip pirmaisiais mėnesiais, tai padeda sukontroliuot šitą bėdą. Kol juos duodu, tol miega gerai, bent jau naktimis. Dienom visko būna.
Dulksna parašė:
Aš atradau, kad maniškė pradėjo blogai naktį miegoti pradėjus primaitinimą. Iš pradžių galvojau, kad dantys, nes kaip tik tuo metu prasikalė 2, bet nepadėjo nei par…
Na jeigu jus teisi ir viskas del pilvuko, tai sioj vietoj teks man pasiduot, nes per visa ta pilvo putimo laikotarpi, nuo pirmu dienu, neradau ne vienu vaistu, kurie butu padeje, teko isaugt sia beda... 😣
sim-ali parašė:
Gal keistas klausimas, o kiekviena diena reikia duoti mesyte mazyliams?🤔
As kol kas kasdien duodu, gal bus dienu, kai pati nenores valgyt. O gydytoja tepasake, kad duoti mesytes palaipsniui didinant "doze" ☺
sim-ali parašė:
Gal keistas klausimas, o kiekviena diena reikia duoti mesyte mazyliams?🤔
Šiaip duodu kasdien, bet pvz savaitgalį buvome ne namuose, tai dvi dienas gavo daržovių be mėsytės