leila123 parašė:
Ar kam nors dar nepavyksta pasikelti geležies? Man toks jausmas, kad visai nebepasisavina organizmas. Visą vasarą geriu ir jis vis krenta. Birželį 105, liepą 98 (fe…
Kokia geriat ir kaip geriat? 🤔
leila123 parašė:
Ar kam nors dar nepavyksta pasikelti geležies? Man toks jausmas, kad visai nebepasisavina organizmas. Visą vasarą geriu ir jis vis krenta. Birželį 105, liepą 98 (fe…
gretunee parašė:
sveikutes kurios dar nepagimdet kiek jum laiko man 41+2 vakar pagulde i kauno klinikas del mazo vaiko svorio, bet tik pagulde bet jokiu skatinimu nieko nesiruosia d…
Sveika!Visi daktarai skirtingai atsizvelgia i savaites...As vakar buvau,ir pries tikrinausi...Pagal mokslus vakar pasake max 41savaite...Jau 41savaite ryte vaz.i ligonine skatinimui,kad nebutu komplikaciju...Nes rizika atsiranda.Daktares zodziai,kad ir kaip nemaloniai skamba...ir as vyksiu,jeigu iki to laiko nepagimdysiu...
roberta_87 parašė:
Patikrino. Viskas gerai. Sake kartais taip buna, kad nei vandenys nubega nei kamstis pasisalina, o tiesiog siek tiek kraujo pasirodo. Vadinasi jau veikla prasidejo.…
As po patikrinimo pradejau kraujuoti ir vakare jau buvome kartu su savo mazuoju🥰
Bet aisku, grizus namo pamaciau krauja ir tada atgal i ligonine, sakiau, kad bijau buti namie tokioj busenoj ir per pietus jau mane i gimdykla vede, nors patikrinimo metu ir sake, kad vakare sugrisiu, tik as anksciau grizau😂
ifka parašė:
As po patikrinimo pradejau kraujuoti ir vakare jau buvome kartu su savo mazuoju🥰
Bet vat tame ir reikalas, kad manes niekas netikrino ir ten nieko nekrapste
del to ir sunerimau, nes jokiu skausmu nieko. Bet jauciu kai duos paskui tai atsiimsiu uz viska
Linuja parašė:
Geriu tai visada 30 min prieš valgį ir 2 val po to jokių pieno produktų ir kavos. Dažnai geriu išvis 2 val prieš. Geriau smart hit, Sideral. Žodžiu neviltis, nes nekyla. Jaučiuosi šiaip gerai ir jeigu ne tyrimai ne suprasčiau, kad trūksta man geležies
aš labiau jaudinuosi dėl po gimdymo dabar, nes nežinau kiek gali dar po to nukristi, nesinori būti alpimo būsenos.
leila123 parašė:
Geriu tai visada 30 min prieš valgį ir 2 val po to jokių pieno produktų ir kavos. Dažnai geriu išvis 2 val prieš. Geriau smart hit, Sideral. Žodžiu neviltis, nes ne…
Pas mane nukrites buvo iki 101 tai man daktare israse pagerti Tardyferon ir per dvi savaitikes pakilo iki 117 🙂👌 dar per ta laika kelis kart silauogiu buvau nusipirkus pavalgiau, gal irgi prisidejo prie to, nes turi gelezies 🤔🙂
roberta_87 parašė:
Gera tema uzvedet del vardu 😊 mes ir jau nuo pat pradziu niekaip neissirenkamgyvenam ne lt, tai ir vardo tokio lietuvisko sudetingai cia tariamo negalvojam. Is …
Elzė, Elena, Eli, Evija, Elisa, Elina, Ema, Emi, Estera. O kokioj saly gyvenate?
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai