Liepa07 parašė:
Nuo balandžio 4d.pradėsime pratintis
Sekmes, jus pirmesni iseisit☺️
Liepa07 parašė:
Nuo balandžio 4d.pradėsime pratintis
Sekmes, jus pirmesni iseisit☺️
Pirmąkart_mama parašė:
Aš jau imu galvot kad kažkaip ne taip prašymą pateikiau... 😤
Dar vienas klausimas, o kada būna aišku ar gavai darželį ar ne(mes iš Klaipėdos)?
Pas mus rasoma ( laukiama)- Panevezys
Pirmąkart_mama parašė:
Dar vienas klausimas, o kada būna aišku ar gavai darželį ar ne(mes iš Klaipėdos)?
Turėtų skambinti pavasario gale, vasarą,tafa jau aišku dėl grupių.
Dar savivaldybės psl savo paskiroje galite pasižiūrėti kelinti esate
Pirmąkart_mama parašė:
Turėtų pranešti arba matytumete prisijungusi paskyroje. Musu atveju ( Panevėžys) liepė pasiskambinti paciai likus keliom savaitem iki norimos datos, kada planuoju vesti vaika, atseit pasakys plius minus ar yra vilčių kad pakliusim. Paskambinau, sake pačiu laiku, nes tuoj prasidės pas juos ukrainiečių vaikus vesti, itariu, jiems pirmenybė....
Pirmąkart_mama parašė:
Kauno raj. tai gegužės mėnesį formuoja grupes, tada turi ir pranešti ar patenki, o eilę rodo sistemoje, bet pabrėžė, kad tai netiksli eilė be prioritetų ir t. t.
Pirmąkart_mama parašė:
Jei nuo rudens planuojat lankyti,tai gegužės mėn gausit pranešimą į el.paštą kad jūsų vaikas yra priimtas,o dabar pasijungus i savivaldybės puslapį galite matyti eilės nr. 🙂
Pumpurelius parašė:
Turėtų pranešti arba matytumete prisijungusi paskyroje. Musu atveju ( Panevėžys) liepė pasiskambinti paciai likus keliom savaitem iki norimos datos, kada planuoju v…
Nzn kaip Pnvz, bet Vln valstybiniu darzeliu ir taip labai didelis trukumas, o jei dar atsiranda pirmenybe ukrainieciu vaikams, tada isvis sikna gaunasi, suprantu, kad reikia padeti, bet mums savo pilieciams valstybe sugeba suteikti tik 100eur pagalba, o toliau kapstykis kaip nori, tikrai apmaudu
wiolcik parašė:
Nzn kaip Pnvz, bet Vln valstybiniu darzeliu ir taip labai didelis trukumas, o jei dar atsiranda pirmenybe ukrainieciu vaikams, tada isvis sikna gaunasi, suprantu, k…
Žiauru tikrai, jei pirmenybė dabar jiems bus. Aš suprantu, baisu, žmonės bėga nuo karo, bet dabar pvz mums, laukiančioms darželio, planuojančioms grįžti į darbą, mesti darbus? Privačių darželių kainos auga kaip ir viso kito. Atlyginimai tik nedidėja. Labai tikiuosi, kad gausim darželį, nes kitu atveju neįsivaizduoju ką reikės daryti ir kaip.
Delicacy parašė:
Žiauru tikrai, jei pirmenybė dabar jiems bus. Aš suprantu, baisu, žmonės bėga nuo karo, bet dabar pvz mums, laukiančioms darželio, planuojančioms grįžti į darbą, me…
Jeigu taip atsitiktų, tai matyt palikčiau Lietuvą... Ir tada jau emigruočiau visam laikui, nusivylusi