Tammel parašė:
Ar tos kurios maitinant MP is krutines duodate soske? Ir kaip daznai?
Bandau duoti, bet spjauna lauk
nakti kazkaip pavyksta apgauti kai mano krutine patampa jos soske tai kazkaip pakeiciu
Tammel parašė:
Bandau duoti, bet spjauna lauk
nakti kazkaip pavyksta apgauti kai mano krutine patampa jos soske tai kazkaip pakeiciu
Tammel parašė:
Duodu. Nes žinau, ką reiškia neramus vaikas neimantis soskes😂 nieko mum blogo irgi nedaro. Ypač dabar, kai nebepainioja kruties su soske.
Karoliutė20 parašė:
Oj, nėra tos soskės jau toks blogis. Kai kuriems, tai išsigelbėjimas, kai vaikutis yra neramus. Sakau taip, nes žinau tokį ne vieną atvėjį. O aš ir pati duodu soskę…
Tai gerai kad ima ir padeda,mums net jei ir i pagalbą reiktų- neišeitu, idedi per vargus 3 sekundes ir jau išspjauta guli šalia. 😄
Tammel parašė:
Klausiu todel, nes prisiskaiciau fb zindymo grupej, kad didziausias blogis bla bla bla, o teko duoti kelis kartus sia savaite, nes turejom ilgesnes keliones. Aisku …
čia turbūt kiekvienam individualiai, visi vaikai skirtingi. Vienam blogis kitam ne. Mums ir prie didelio noro iduot neima,vymdo ją nuo jos, arba paima 3 sekundes ir out.
Julija1 parašė:
Ar dar dedat vilnones koinytes?
Maniskis visada su vilnonem kojinem, kol nesusitvarkys termine siatema, tol dar panesios
Tammel parašė:
Duodu, kai einam i lauka, pas gydytojus ir pan, visa kita namie apseinam be soskes, nes ir taip sunkiai ja ima :)valgo kaip valges
jokiu problemu nera
kloune parašė:
Mamytės, ar visų mažiukų, kurios skiepijot, tas pirmas skiepas į rankytę atrodo lyg pūlinukas? Čia taip turi būt? Nepamenu aš... 🙈
Kiek atsimenu sakė pulinukas gali atsirast iki 3 men skiepo vietoj
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai