Žalpė parašė:
As su abiejais taikiaus npd, tai neteko deklaruojant pajamas dasimokėti nei karto.![]()
Jums pasisekė 😉 kol taikliau npd išmokai ir atlyginimui, tol kasmet primokėti tekdavo
Žalpė parašė:
As su abiejais taikiaus npd, tai neteko deklaruojant pajamas dasimokėti nei karto.![]()
Jums pasisekė 😉 kol taikliau npd išmokai ir atlyginimui, tol kasmet primokėti tekdavo
Ingka parašė:
Daug reikedavo primoketi? Nes kartais paskaiciuojant priemoka ir kiek daugiau esi gaves per metus, tai verta ir susimoketi. Zinoma nezinau apie kokia suma jus kalbat
Žalpė parašė:
O man taip pasidarius ir išėjus antrais metais jau į darbą, teko primokėti vos ne 400 eurų. Tai kai vienu ypu tai tenka padaryt, atrodo labai nesmagu. Jau darbe netaikau, tai ir šiuo atveju prašysiu netaikyti
Ingka parašė:
Dar nepildziau, bet planuoju netaikyti. Žinoma išmoka didesnė su npd taikymu būtų, bet kasmet GPM deklaruojant pasigrazina tas npd. Man asmeniškai blogiau kai poto …
O kada reik pradet pildyti
Julija1 parašė:
O kada reik pradet pildyti
Kai gydytojas išleis į dekretą
Angeliukasas parašė:
Daug reikedavo primoketi? Nes kartais paskaiciuojant priemoka ir kiek daugiau esi gaves per metus, tai verta ir susimoketi. Zinoma nezinau apie kokia suma jus kalba…
Nuo 40 iki 200 eur.
Liūto ūsai parašė:
O man taip pasidarius ir išėjus antrais metais jau į darbą, teko primokėti vos ne 400 eurų. Tai kai vienu ypu tai tenka padaryt, atrodo labai nesmagu. Jau darbe net…
Nu čia jau nebejuokingos sumos.
Izabele31 parašė:
Kiek girdėjau kad gimdymo metu be artimo palaikymo viena gimdytų. Neaišku,ar artimui galima aplankyti į ligoninę po gimdymo? 🤔
Cia is vieno puslapio fb "Akuseres uzrasai":

O cia Mazylio gimdymo namai:

14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai