Eva3210 parašė:
Sveikos mamos, o pasirodo pagal simptomus mano vaikui kiek skaičiau gali būti ta bjauri karštinė tridienė, tempė jau nuo trečiadienio nakties didelė degė atrodo va…
Nepamirškit, kad karščiavimo ne dienas, o paras skaičiuoti reiktų. Gali būti ir tridienė. Mano mergai buvo ir 40pakilę, bet numušiau ir nebekilo daugiau ir kitą dieną išbėrė. Tempė laikėsi tris paras su 'kapeikom'. Viduriuot (jeigu tikrai viduriavimas ten buvo) gali nuo vaistų, prastos savijautos. O gal tik labai skystai pakakojo? Nes viduriavimas tai praktiškai vandeniu, kai jau viskas susigeria į sauskelnę.
Jeigu labai neramu, nuvežkit į priėmimą, bet nusiteikit ilgai ir nuobodžiai laukti. Plius šiuo metų labai daug sergančių. Kad neparsigabentų vaikas dar kokios papildomos ligos iš ten.
Kai sūnui buvo gripas ir skambinausi į priėmimą, klaust ar čia man atvežt ar palaukti, sakė pilna stebėjimo palata vaikų su aukštom tempėm, laukiamajam dar krūva vaikų, tai sako lauktumėt kelias valandas.
O jau išeit negalėtumėt, turėtumėt ir būti ten, kol kas paaiškėtų. O su prastos savijautos vaiku nelabai smagu :/
Kai maniškei buvo tridienė, tai 3+ paros su tempe labai aukšta, prastai krentančia, savijauta +- tokia. Kraujo tyrimas tą trečią parą rodė kažkokį virusiuką, kiyt rodikliai geri. Nuo rėkimo buvo ir pakimus, bet greit praėjo. Ir išberta buvo vis vos.
O sloga yra? Kaip gerklė? O kaip ausytės? Ar paspaudus apačioj ausytės neskauda?