O kaip manot, pvz nuo raupsų skiepus tyrė 5metus ir tik tada leido skiepyt? Nu taip čia tema iki muštynių kaip sakau 😁 nori susipykt tai pradėk temą skiepų 🤣🤣🤣
Ar džiaugiatės mielosios atvėsusiais orais?
Sveikos merginos, o kaip miega jūsų mažyliai naktimis🙂? Kiek kartų keliasi ir jeigu keliasi, ar lengvai vėl užmiega? Mano vyresnėlė keliasi naktimis labai daug kartų (taip jau tęsiasi metus laiko, tik pirmus 3 mėnesius keldavosi kokius 4 kartus🙉) ir vis prašo atsigerti vandens, pergyvenu, kada pradėsim geriau miegot?.. Ar yra dar tokių mamų, kurios taip vargsta naktimis? Gydytoja teigia, kad normalu, jautresnis vaikas ir su laiku išaugs... Bet jau taip pavargau. Kol viena ji buvo, dar dar, o dabar dar viena mažylė, tai ojojoj, visai atrodo nemiegu🙉.
Kaipnora parašė:
Sveikos merginos, o kaip miega jūsų mažyliai naktimis🙂? Kiek kartų keliasi ir jeigu keliasi, ar lengvai vėl užmiega? Mano vyresnėlė keliasi naktimis labai daug kart…
Sveiki, mums lyg padėjo jos lovytės pristumimas prie mūsų lovos, visada naktį lengvai gali rasti mane, jei jaučiu kad jau juda, duodu ranką ar paglostau ir miegam toliau,nes iki tol arba miegot turėjo pas mus, arba keldavosi naktį dažnai....
juratukeK parašė:
Sveiki, mums lyg padėjo jos lovytės pristumimas prie mūsų lovos, visada naktį lengvai gali rasti mane, jei jaučiu kad jau juda, duodu ranką ar paglostau ir miegam t…
Galvoju, gal reiks pabandyt naktį pas save pasiguldyt, pažiūrėsiu, kaip seksis🙂.
Kaipnora parašė:
Sveikos merginos, o kaip miega jūsų mažyliai naktimis🙂? Kiek kartų keliasi ir jeigu keliasi, ar lengvai vėl užmiega? Mano vyresnėlė keliasi naktimis labai daug kart…
Mes pastaruoju metu gal kokia 10 kartų per naktį keliamės 🤦♀️ dažniausiai paguldau, paglostau, paduodu papulį (žinduką taip vadinam) ir toliau miega. Vieną kartą pieną geria... Tikiuosi iki lapkričio pagerės situacija, nes į darbą kaip zombis tada eisiu 🥴
Kaipnora parašė:
Miega gana gerai, tik migdosi ilgai. Kol išsivarto, kol išsisukioja, kol išsimakaluoja🤦♀️ vakar gerą valandą migdėsi. Tai jau šiaušėsi plaukai man😅
Kol vyro nėra, tai miegam abidvi, o kai būna vyras namie, tai jos lovytę prisistumiu prie lovos krašto, tai tas pats, kas kartu miegoti. Vienam lygyje gaunamės, lengva pasiekti, apkabint ar paglostyti.
Bunda paryčiais 5-6 pageria mp ir toliau miega.
ramuma123 parašė:
Sveikos merginos,
Mačiau kalbėjote apie skiepus, norėjau skiepintis, bet pirma turėjau skiepą palaik…
Sveikinimai
Aš besilaukdama tikrai nesiskiepinčiau, bet ir šiaip oficialiai nėra rekomenduojama, tad belieka labai saugotis ir viskas bus gerai
Ech, kaip džiugu dėl jūsų, tikiuosi ir mus dar gandrai aplankys
ramuma123 parašė:
Sveikos merginos,
Mačiau kalbėjote apie skiepus, norėjau skiepintis, bet pirma turėjau skiepą palaik…
Sveiki, pirma sveikinimai 😊 o dėl skiepo pasitarkite su gydytojais tiek ginekologe tiek šeimos manau
o sprendimą vistiek teks jums priimti, nes daug žinau kad ir nuo gripo nesiskiepija kai laukiasi nors tada rekomenduojamas skiepas ir nemokamai duodamas, tad ir čia manau turėsite pasitarusi su gydytojais ir susirinkusi info nuspręsti jūs
Highlander parašė:
SveikinimaiAš besilaukdama tikrai nesiskiepinčiau, bet ir šiaip oficialiai nėra rekomenduojama, tad belieka labai saugotis ir viskas bus gerai
Ech, kai…
Ačiū labai, iš tikrųjų viskas labai netikėtai kaip pirmojo dziaugsmelio pavyko susilaukti po ilgo laukimo ir IVF, o čia STAIGMENA
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai