spygliukee parašė:
Nu jūs tai kaip ir mokot ,nes rasot, kad galima ir be alkoholio. Atrodo, kad aš Ar kitos to nežinom,kad galima ir be alkoholio.
😁😁😁Va taup ir gaunas jog anytos moko 😁
spygliukee parašė:
Nu jūs tai kaip ir mokot ,nes rasot, kad galima ir be alkoholio. Atrodo, kad aš Ar kitos to nežinom,kad galima ir be alkoholio.
Tina40 parašė:
Nu jūsų replikos grynai kaip tu anytu,kur čia mamos pasakojo
Labas, senokai nebuvau
Oho, kokia diskusija issirutuliojo
Nu as pritarciau Tinai siuo atveju
Gi ji nesake, nekelkit taures
Sake, kad nesupranta ji, kaip vaiku gimtadieniuose buna alkoholis
Nu tai tiesiog nuomone issake zmogus
As irgi nepritariu alkoholiui vaiku sventese
Bet kaip ir sako, visi darykit, kaip norit
Svarbu, kad svente butu gera emocija atsvesta!
Beje, visus su praejusiais gimtadieniais! Aukit sveiki ir laimingi
O del torto as kazkaip irgi neuzsakinejau spec torto be cukraus ;/ Uzsakiau paprasta, bet vaikiskai papuosta. Vaikui, manau, kad neduosiu vis del to ragauti ... Nes siaip nuo pridetinio cukraus saugau, o apie torta va ir nepagalvojau
Nu bele mamai grazu :DDD
Nepykit, mielos mamos, kad atėjus čia sukėliau balaganą, kažkokį bereikalingą, kuris galbūt pasirodė smarkiai perdėtas ar panašiai🙊. Maniau pasiguosiu, tai tik chaosą sukėliau su savo keistom pažiūrom
😳🙈🤯
Pasistengsiu ateity kitaip į viską žiūrėt, gal gyvent lengviau bus pačiai! Mažiau kabinėsiuosi prie smulkmenų ir pan. P.s. anytą tikrai myliu ir branginu, bet mano požiūris į kai kuriuos dalykus tikrai vistiek nesikeis, kad ir kaip gerbčiau🙊🙈
Ačiū visoms, kad vistiek išklausėt (t.y. paskaitėt) ir kad pasikalbėjom🌞🎈😘🤗
Jūs vistiek visos nuostabios🎈🌹🎈🌹🎈🌹
justė. parašė:
Nepykit, mielos mamos, kad atėjus čia sukėliau balaganą, kažkokį bereikalingą, kuris galbūt pasirodė smarkiai perdėtas ar panašiai🙊. Maniau pasiguosiu, tai tik chao…
Su gimtadieniu, mažiukę!
Viskas gerai, kad pasiguodėt - buvo kas suprato, buvo kas nelabai, bet tuo ir žavus gyvenimas, kad mes visi esam skirtingi
justė. parašė:
Nepykit, mielos mamos, kad atėjus čia sukėliau balaganą, kažkokį bereikalingą, kuris galbūt pasirodė smarkiai perdėtas ar panašiai🙊. Maniau pasiguosiu, tai tik chao…
Su pirmuoju gimtadieniu!! 🌺🎀🎉
Viskas gerai, smagu pasikalbėt ne tik apie vaikiukų bėdas
justė. parašė:
Su gimtadieniu 🎂🎂🎂🎂❤️❤️🥳
Mamos dar apie maista pasnekam!Aš dar zindau,nezinau kada nutrauksiu,dar apie tai negalvoju:)Galvoju, kad mazai "suaugusiu"maisto suvalgo, bet labai galvos nesuku, pats dar nevalgo irankiais, tai kiek jam rankomis iseina tiek!Man idomu ar yra ko tokio amziaus dar neduodat?Kaip duodat obuoli?Ir siaip atrodo jau valgom ta pati per ta pati, stengiuosi kuo ivairiau,bet yra ko nemegsta,pvz moliugo, tai nebent blynu pavidalu galiu isiulyt!Dar tik du dantis turi, tai didelio kramtytojo nera,nors zindant jau supranta,ka galima su tais dantimis padaryti:)))
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai