Na va ir maniškė db vakare nusirideno nuo lovos, guzas ant kaktos, tai man stresas, bus bemiegė naktis..
Koks sutapimas vienodais vardais ir tikrai ne iš populiarųjų, kad taip sutaptų
gražus vardas 🌺
toffifi parašė:
Na va ir maniškė db vakare nusirideno nuo lovos, guzas ant kaktos, tai man stresas, bus bemiegė naktis..
Su gimtadieniu sveikinam🥰🎁💐🎂🎂🎂🎂
toffifi parašė:
Su gimtadieniuuuu🎉🥳🎊🌹🎈😊🤗🎉🎊
Aš i darzeli uzrasiau nuo sausio,nors busiu motinystes atostogose 3metus gal,dar nesu tikra,bet noriu pabandyt pakeisti klaidas,kurias dariau leisdama pirmagime!Tai noriu pradet leta vedima,kad dar "nedegtu"grizimas i darba,kad kaip sakant tureciau du variantus!Dar tada noriu, kad bent vienu metu abu eitu i darzeli,manau sunus noriau keliaus kai ir sese matys ten einant
Ir paskutinis dalykas nenoriu ,kad pradetu nuo rugsejo, nes tada buna masinis mazyliu verkimo choras!Verkia visi, nes visiems viskas nauja ir baugu!Siek tiek ,zinoma sutirstinau,verkia dauguma!
Sashay parašė:
Aš i darzeli uzrasiau nuo sausio,nors busiu motinystes atostogose 3metus gal,dar nesu tikra,bet noriu pabandyt pakeisti klaidas,kurias dariau leisdama pirmagime!Tai…
Nu tas verkimo choras tai bet kada gali buti
Vaikai daznai suserga ir po 2sav neina, tada vel sunku grist ir panasiai
Cia niekada nezinosi
Sashay parašė:
Aš i darzeli uzrasiau nuo sausio,nors busiu motinystes atostogose 3metus gal,dar nesu tikra,bet noriu pabandyt pakeisti klaidas,kurias dariau leisdama pirmagime!Tai…
Gerai kai leidžia nuo sausio, aš pamenu klausiau ar galima tai sakė ne, tik nuo rugsėjo..
Nežinau kaip čia bus, kažkaip bijau, nes sūnus tai iki 5 metų ėjo su ašarom į darželį, isterijos, tada ligos vėl ašaros ir vėl ligos ir užburtas ratas.. bet dar lb priklauso ir nuo auklyčių, nes kai persikėlėm į naują miestą ir pasikeitė darželis vaikas ėjo kaip į šventę, o db tas karantinas tai maniškis darželio kaip nelankęs
turbūt galėčiau suskaičiuot kiek lankęs 😂
Su pirma dukra visai tokių problemų nebuvo, tikiusi ir ši princesė noriai keliaus
toffifi parašė:
Sina ir Butterflybaby jūsų abiejų mergytės Alisos? Nes atjungė mane iš forumo tai tada rodo vardus, o kai pasijungi kažkodėl rodo tik amžių, bent jau man![]()
…
Su pirmuoju gimtadieniu!
toffifi parašė:
Ačiū☺️🎀🎉
Kokia graži nuotrauka 🥰 Su gimtadieniu mažytę sveikinam! 🎂🥳🤩
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai