MissG. parašė:
O gavot atsakyma koki ar sprendima? Be to kad priimtas prasymas
Taip jau viskas sutvarkyta
MissG. parašė:
O gavot atsakyma koki ar sprendima? Be to kad priimtas prasymas
Taip jau viskas sutvarkyta
warwara parašė:
Labas visoms. Turiu klausimą. Antrus vaiko priežiūros metus noriu užrašyti vaiko tėčiui. Iki kada reikia tai padaryti? Likus kelioms sav. iki gimtadienio ar jau po?…
Labutis, aš kaip tik vakar skambinau į Sodra klausti 🤟 mums 13 dieną metukai, tai sako pateikt iki tos dienos prašymą 🤟 šiandien tai darysim, aš nutrauksiu, vyras pateiks gauti, tik sakė data rašyti - sekanti po gimtadienio 🤟 domėjausi npd klausimu VMI.. Jei išmoka nebus vienintelės pajamos, na gaunamas atlyginimas, žymėti, kad npd netaikyti 👌
Aure Ja parašė:
Labutis, aš kaip tik vakar skambinau į Sodra klausti 🤟 mums 13 dieną metukai, tai sako pateikt iki tos dienos prašymą 🤟 šiandien tai darysim, aš nutrauksiu, vyras p…
O aš vat niekaip į Sodra neprisiskambinau
ačiū
warwara parašė:
O aš vat niekaip į Sodra neprisiskambinauačiū
![]()
Aš ir ilgai skambinau tiek į Sodra, tiek į VMI, kai vaikas ramus, niekas nekėlė, kai verkė, tada pakėlė 😁😁😁
Nėra už ką ❤️
editukea parašė:
O kurį laikotarpį tėčio pajamų ima skaičiuojant vpa antrų metų? Tą patį kaip mamos?
Praejusius,ne tuos pacius metus,kaip mamos
MLiepsna parašė:
Praejusius,ne tuos pacius metus,kaip mamos![]()
ar galetumet patikslinti, 2020 metus skaiciuoja?
RaimondaMa parašė:
Aš pastebėjau, kad mūsų vaikas irzlus, neisimiegojes, ko pasekoje ir man diena trūksta miego, kai jis nakti kelnojasi... Tai irgi nusprendem kažką keisti, tainkelet…
Na va...šiąnakt lelka mano net neprabudo! Miegojo pirmą naktį visą,be pasikėlimo! Niekad to nebuvo...tai man palaima🥰🥰🥰
Žodžiu ketvirta naktis davė vaisių😃
Dar vakar nutraukiau savo pienuko...
Šiandien bandysiu mišinuką...aptamil nupirkau...tikiuosi bus viskas ok😄
Braškėbraškė17 parašė:
Na va...šiąnakt lelka mano net neprabudo! Miegojo pirmą naktį visą,be pasikėlimo! Niekad to nebuvo...tai man palaima🥰🥰🥰
Valiooo🤩 Vis dėl to nebereikalo pastangos😊 Na žinokit, už praeitą naktį maniškis taipogi nesikele, puse 6 val suvalge pienuko ir pamiegojo dar iki 8 val.,o praėjusią naktį syki prabudo, bet greit užmigo 😴
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai