Vilma.v parašė:
👍 Po truputi ir pavyks.
Mano mazasis parodo, kad nori kaku, pasteni pora kartu ir laukia😁 kaip ir jusu, su…
Aš lauksiu metų ir tada po truputį pradėsiu. Dukrą anksti bandžiau, bet terlionės daug buvo, paskui apsirgo ir mečiau. O kai buvo apie 1,5m nupirkau kelnaites su kačiukais, tai per tris dienas pavyko visiškai pereit nuo pampių. Pirmą dieną ištisai šlapia buvo, antrą dieną verkdavo, kad kačiukai sušlapo ir, kad jiem šalta, bet jau kokius 3 ar pan kartu tik nesuprato apie puoduką, trečią dieną gal viena avarija tik buvo. Paprasčiausia matės, kad jau suvokia kas yra puodukas ir radau "silpną" vietą-kačiukus, tai greit pavyko. Tokį metodą buvau nuklausius kieme, kad reikia jau prakutusiam vaikui duot tokius triusikėlius, kurių būtų gaila, tada greit išmoksta. Dabar pradėsiu rodyti nuo metų kas yra puodas, bet ir žiūrėsiu ar pasirengęs. Dabar š... visada nulėkęs į žaidimų baseiniuką, tai vadinasi jau pradeda suvokt.
Dėl vandenuko, geria pats ir daug. Turi tokią gertuvę-puodelį, tai per dieną 2-3 puodelius išgeria.
Mes jau turim auklę, tai dabar išeina ryte laukan ir grįžta tik pavalgyt ir pampį pasikeist. Jie ten eina, važiuoja, žaidžia. Liuks, labai patenkinta. Mažam kai sakom, einam laukan, tai nulekia pats batų atsinešti.
Kalba be sustojimo. Tik nelabai eina suprati ką, tiej tik kas išraiškingai, su gestais dėsto ir intonacijomis. Labai vaidina, kad tel kalba, alio pasako. Rodo atia, bet sako tia. Mėgsta duot penkis, rodo opa, kai nori ant rankų, jei nesupranti ko jis nori, tai nusiveda parodyt🤣 labai mėgsta knygutes:turim tokias lidlo:galvojau, kad vienkartinės, bet jam laaabai patinka. Turim veiksmo iš "nieko rimto" apie Findusą, ten "skaito" ir pusvalandį, kol viską atidarinėja, išžiūrinėja.šiaip tai vienoj vietoj atsibosta būt, namuos netinka, skuodžia į lauką. Pirmom savaitėm dar nedaviau akmenukų ragaut, bet vyras leido didesnį, tai pagalando dantis ir dabar jau ramu, neberagauja🤣 buvo užkandęs žemių ir vis kėsinasi į mano gėles, tai tenka pasukt galvą, kaip nuviliot,jog pamirštų(lauke, namie pagundų ant akių nėra) .
Ką faces naujo, labai varto ir tyrinėja, tada ragauja. Jei sakom ne ar negalima, bando demonstratyviai patempti lūpą, bet jei vis tiek bneleidziam nusisuka ir nueina tam kartui. Bandė namie rozetės panagrinėti, pas mus jis su apsaugo nuo vaikų, bet nenorim jog listu, nes neisku kaip bus kitur, jei kur kada važiuosim, tai vyras atnešė jam rozetės ta plasmasiuka, kad galėtų nagrinėti. Tai dabar ramu, jau visai nebeįdomus ir nebereikalingi, nors seniau vis link jų vairindavo.
Žodžiu, reikalų labai daug, jei taip toliau, tai sporto klubo nereiks 👍
Tik su miegais pas mus dar liūdna. Gulas 8,kelias 5...ir tame tarpe dar kas 3 val MP nepamiršta pareikalauti.
Svajoju apie naktis, kai bus galima be prabudimų išmiegot, bet dar tikriaus teks kiek palaukti....
Maisto pats valgo tik finger food'ą ir vandenuką geria, košes dar pati maitinu, nes būtų skandalas jei paukščiukuu prasižiojus nebūtų maisto. Pas mus palauk šiuo klausimu nėra 😆 net naktį parpia ir iš karto prabunda su reikalavimu savo dozės.
Tai vat tokie mūsų mažo pasiekimai ir įpročiai.