Snobe parašė:
Kaip pažymėti Sodros prašyme dėl vaiko priežiūros atostogų, jei vyras nori eiti atostogų 2 metus,bet jis dirbs, tik gaus ismokas? O aš noriu 3 m. Išeiti. Nesusigaud…
Pirmus metus negali dirbti ir gauti ismokas, tik nuo antru metu
Snobe parašė:
Kaip pažymėti Sodros prašyme dėl vaiko priežiūros atostogų, jei vyras nori eiti atostogų 2 metus,bet jis dirbs, tik gaus ismokas? O aš noriu 3 m. Išeiti. Nesusigaud…
Pirmus metus negali dirbti ir gauti ismokas, tik nuo antru metu
Usurpadora parašė:
O kaip skiepai? Ar jus neskiepijat?
Neskiepijam mes
Mandarinu_feja parašė:
Esat kas nors rugsėjinukų grupėj FB? Aš buvau anksčiau dabar norėjau pasiskaitinėt, o žiūriu, kad nebesu😅 nesuprantu kodėl mane išmetė🤔
Esu
Kiek laiko jusu vaikuciai isbuna budrus tarp pabudimo ir sekancio miego?
As iki siol nuo pirmo menesio pabaigos laikiausi pusantros valandos taisykles ir dienos metu labai sauniai sekesi. Bet dabar ji kazkokia pas mane suirzlejusi. Valanda ir pradeda zirzelioti, kartais ir greiciau -
niekas nebetinka, nuovargis pareina... 🤔
myeva parašė:
As iki siol nuo pirmo menesio pabaigos laikiausi pusantros valandos taisykles ir d…
Nežiūriu niekada į laiką kiek budrauja 😊 tiesiog stebiu mažylį. Pas mane ilgiau pabudrauja ryte ir vakare 😊
Justukas2020 parašė:
o kaip jusu vaikuciai miega? maniskis uzmigo 22.30 nubudo 5.30 pavalgem pakakojjom 6h uzmigo iki 9h o puse 11 vel uzmigo. ar neperdaug/neperilgai miega??
Ne per daug ir ne per ilgai, mano 6-7 keliasi, pamiega iki kokių 9-10 tada apie 11-12 trumpam sminga ir 13-17 maždaug ilgasis pietų miegas. 18-19 vėl miega arba kokia 20 nusbūstą ir 21 h visada pradedam nakčiai ruoštis užmiega nuo 22-23h ir iki ryto. Būną bešnekėdamas sminga. Tegu miega jiemiegodami auga
myeva parašė:
As iki siol nuo pirmo menesio pabaigos laikiausi pusantros valandos taisykles ir d…
Max 1 val, sakyciau net 50-55min ir isinungia signalizacija.. "Hello, Jus ka? As miego noriu!"..
sveikos mamytės, turiu problemėlę. Gimėm 2,5mėn anksčiau, pratinamės prie mišinukų. Ligoninje naudojome Frisolac premature (dėl mažo svorio) ir viskas buvo gerai, bet jis naudojamas iki 37 sav. Mums jau 38 sav., pabandėm Hipp - 2 paras nesituštino. Pakeičiau į Frisolac Comfort (nors jį neatlilinėjo) kaip ir gerai buvo, bet jis lb tirštas ir mažoji alkana budavo. Parekomendavo Aptamil, situacija kartojasi. Tik šį kartą nesituština , ištisai purpsi, 14-30min po valgio dejuoja , neatpilą. Neisivaizduoju ar tinką(valgo noriai)!!!!! Nežinau ką daryti🥺