AistėB. parašė:
Sveikoskelinto nr.žindukus į buteliukus naudojat?
![]()
Mes 1+ su 2 skylutėm
AistėB. parašė:
Sveikoskelinto nr.žindukus į buteliukus naudojat?
![]()
Mes 1+ su 2 skylutėm
Egle N. parašė:
Mamytes, ar geriat kava maitinancios krutimi?
taip, 1 karta
AistėB. parašė:
O greitai istraukia piena? Maniskis is nr2 geria bet ganėtinai ilgai trunka, galvoju gal jau reikia su daugiau skylučių imti..🤔
Mano per 10 minuciu istraukia kai labai valgyt nori. Buna atveju kai zaidzia. Bet tai retai.
Sveikos,
Atsimenat, kai klausiau apie kraujavimo po 6 savaičių? Tai vat aš toji. Pasirodo aš ne kraujavau... Nuėjau pas ginekologę. Sakė įplyšo tiesioji žarna... Kieti viduriai... O atrodo, kad ne baisiai... Tad būtinai jei kam kyla klausimų, eikite į gydymo įstaigą ar skambinkite gydytojui....
Jilita parašė:
Sveikos,
Atsimenat, kai klausiau apie kraujavimo po 6 savaičių? Tai vat aš toji. Pasirodo a…
Vajei... Gerai, kad visdėlto pasirodėte gydytojui. Sėkmės sveikstant
AistėB. parašė:
O greitai istraukia piena? Maniskis is nr2 geria bet ganėtinai ilgai trunka, galvoju gal jau reikia su daugiau skylučių imti..🤔
Buna 10min, buna ir 20 ar net dar ilgiau uztrunka
Mielosios mamytės, parodykite savo leliuku miega, norisi džiaugsmingų akimirkų pamatyti. Nes vis tos bėdos, problemos, o vėliau vėl kartu dejuosime. Kai miega kažkas nepaprasto.
Dekui už fotosesijas, oi saldus tas miegelis... Mano sunkiai miega ir tik ant rankų.
Gal turite patarimų kaip pagerinti miega, nes isbunda po maitinimo 15 min. Nori vėl maitintis ir taip tęsiasi nuolat. Neramiai miega, akys vartosi, klykia labai retai miegodama, nors būna. Tai kai užmigau 2-3val taip smagu. Naktį geriau miega.
viktorijabz parašė:
Vajei... Gerai, kad visdėlto pasirodėte gydytojui. Sėkmės sveikstant![]()
Dėkoju ❤️🙏