AistėB. parašė:
Man ir iki 26d.😄 O gavot koki laiska is sodros jau?![]()
Aš į Sodrą važiavau 21 d. Ten viską supildė visus reikiamus dokumentus. Laiškas iš Sodros atėjo šiandien, jos yra suteiktos vaiko priežiūros
AistėB. parašė:
Man ir iki 26d.😄 O gavot koki laiska is sodros jau?![]()
Aš į Sodrą važiavau 21 d. Ten viską supildė visus reikiamus dokumentus. Laiškas iš Sodros atėjo šiandien, jos yra suteiktos vaiko priežiūros
Graviti parašė:
Aš pasiskambinau buhalterei tai va viską internetu susipildėm nėr ten kaskada galiu dabar rašyt prašymą sodroj?
As pildziau net pries pasirasant pas darbdavi. Vis tiek prasyma jie mato ir poto mato info is darbdavio. Galit pildyt siandien.
AistėB. parašė:
O tu varge kokia blondine pasijutau....🤦🤦🤦🤦laukiu is sodros laiško, nors prasymo joje tai jokio nerasiau del vpa... Blyn blyn 🤦
Nieko čia tokio 😉 aš į Sodrą nuėjau be prašymo darbdaviui 😂 nes pati esu sau darbdavė, kažkaip susišvietė kad nereikia atskirai prašyti 😂🤣
Pasirodo reikia, dokus supildė su pastaba, kad nėra prašymo 😀 taigi jokio skirtumo kam pirmiau prašymą rašyti 😊
P.S. važiavau tik todėl, kad patėviui reikėjo dėl išankstinės pensijos 😊
Mamos, jau kantrybė senka... Pakomentuokit savo nuomonę. Ar gleivės išmatose jau būtinai alergija? Spalva geltona, šviesesnė nei nuotraukoje. Bet apie viską nuo pradžių. Prie pusantros savaitės pasikeitė išmatų konsistencija, atsirado daugiau gleiviu. Viena naktį vaikas daug tuštinasi ir sunkiai išsigandau kad viduriuoja, parašiau daktarei, patarė gert gerųjų bakterijų ir prisilaikyt dietos. Viską isbraukiau iš valgiaraščio kas gali kelt alergija, pasilikau tik dziuveselius, košės ir arbata... Po keleto dienų vaikui susitvarke pilvukas, jis linksmas, guvus, energingas po tu irzliu dienų pasisvereme, jis dar ir priaugo per pora savaičių 600 g. Na ką gi... Gleivės išmatose vistiek nedingsta, tuštinasi vaikas gerai, ramus, neirzlus, zaidzia, berimu ant odos nėra, tik pasmakrej ir ant kakliuko vienas kitas spuogelis kur galvoju gali būti pakaitine, nes labai trumpo kakliuko vaikas, tai jautri vieta ten. Galvijų ką daryt dėl tų gleiviu, na niekaip jos nedingsta nors maisto racionas labai sumažėjęs..gal kurios nors susidūrė, kažko atsisakėt, gal turite patirties su šiuo reikalu ir patarimų? Iš anksto ačiū 😔
Laima555 parašė:
Mamos, jau kantrybė senka... Pakomentuokit savo nuomonę. Ar gleivės išmatose jau būtinai alergija? Spalva geltona, šviesesnė nei nuotraukoje. Bet apie viską nuo pra…
Mūsų vaiko tokios, netgi kartais žalsvos spalvos. Tai ligoninėj tyrė dėl bakterijų, bet nieko nerado. Tai gal mano valgomas maistas įtakoja ir viskas.