waiwa1401 parašė:
Man atvirkščiai plaukai nustojo riebaluotis🙈
Man irgi! Anksčiau kasdien plaudavau, dabar 2 k į sav.
waiwa1401 parašė:
Man irgi! Anksčiau kasdien plaudavau, dabar 2 k į sav.
waiwa1401 parašė:
Man irgi si nestuma plaukai nustojo riebaluotis, galiu visa savaite neplaut galvos 🙈😁
waiwa1401 parašė:
Man irgi si nestuma plaukai nustojo riebaluotis, galiu visa savaite neplaut galvos 🙈😁
Džiaugsmas25 parašė:
As siandien buvau vaistineje ir nusipirkau tiesiog tinkliniu kelnaiciu, manau bus daug patogiau nei keisti iklotus. Pakuoteje yra 5vnt, nusipirkau viena pakuote, b…
As tu tinkliniu negalejau pernest 🙈 si karta desiuos pati tuos pampersus kelnaites 😊
waiwa1401 parašė:
https://www.elady.lt/produktas/dirzas-korsetas-po-gimdymo/
As turejau panasu dirza,tik su lipukais, ir korseta kelnaites. Tai dirzas visai nepasiteisino,nes jis lipo i virsu ir neprispaude pilvo apacios,kur labiausiai reikejo. Tai kelnaites super patiko kadangi dirzas reguliavosi,tai tikrai nebus,kad dydzio nepataikiau🤷♀️
setaeli parašė:
Bet kaip yra ištikrųjų, ar tas korsetas/diržas reikalingi?teko skaityti, kad čia tas pats kaip su strijom - viskas priklauso nuo organizmo ir nesvarbu ar t…
Negalima jų dėvėti nuolatos,nes tada pilvo raumenys dar labiau atsipalaiduoja. O kad reikia kažką pradžioje dėtis ,tai taip. Galima kelnaites aukštu liemeniu. Jos irgi prilaiko. Nes ta skūra paskui kabo toks maišas, jei nieko nedarysi, tai ir plonai lieka toks maišiukas kaboti .aš trumpai nešiojau gal 4 dienas . Teta irgi patarė pilvą ar rįštis ,kokiu rankšluosčiu ar kažkuo . Bet paskui masažas ir preso stiprinimas . Nes jei ilgai korsetą nešioji raumenims ner gerai. Aš kelnaites apspaudžiamas turiu .Jos smarkiai neverš.tik prilaikys.
waiwa1401 parašė:
Aš tai korseta nusipirkau, žiūresiu ar bus naudingas😏 su pirmu pamenu tik su nėščiosios diržu susispauzdavau.
Nei su vienu sunumi po gimdymo nieko nenaudojau, su pirmuoju pamenu turejau korseta, uzdejau pora kartu, baisiai nepatogu buvo ir meciau sita reikala 😊
waily parašė:
As turejau panasu dirza,tik su lipukais, ir korseta kelnaites. Tai dirzas visai nepasiteisino,nes jis lipo i virsu ir neprispaude pilvo apacios,kur labiausiai reik…
Na mane irgi gundo kelnaites... Tik kazin ar patogu su jomis 🤔
setaeli parašė:
Bet kaip yra ištikrųjų, ar tas korsetas/diržas reikalingi?teko skaityti, kad čia tas pats kaip su strijom - viskas priklauso nuo organizmo ir nesvarbu ar t…
Mig.. parašė:
Negalima jų dėvėti nuolatos,nes tada pilvo raumenys dar labiau atsipalaiduoja. O kad reikia kažką pradžioje dėtis ,tai taip. Galima kelnaites aukštu liemeniu. Jos i…
Nezinau, nieko nenaudojau, ir niekas nekabojo, iskart pagimdzius Abu kartus toks pradzioj kaip nescios pilvukas buvo, sunus dar juokiesi kai maziu pagimdziau, kad mes dar viena leliuka gausim 😁 cia as manau daug nuo genetikos priklauso gal? Mano drauges kai pagimde, tai vienai labai nukares pilvas liko, o kitai nukares, bet netaip baisiai.. Tai cia manau nezinosi nuo ko priklauso.
Sveikos, gal esate atrade moteri/parduotuve kur butu galima nusipirkti tapuku ir kojiniu is merino vilnos uz adekvacia kaina? Siandien pas viena maciau tapukai 55€, tai man cia biski su sveiku protu prasilenkianti kaina, kai siulai max 20€ kainuoja, o mazus tapukus numegzti tikrai ne savaites reikia 🙄
satyriuke parašė:
Na mane irgi gundo kelnaites... Tik kazin ar patogu su jomis 🤔
Man zymiai patogiau buvo nei su dirzu. Na kelnaites su aukstu liemeniu,tiesiog