amberiukas parašė:
Sveikos, gal esate atrade moteri/parduotuve kur butu galima nusipirkti tapuku ir kojiniu is merino vilnos uz adekvacia kaina? Siandien pas viena maciau tapukai 55€,…
Pažiūrėkit mūsų mažyliuose, arba www.flokati.lt
amberiukas parašė:
Sveikos, gal esate atrade moteri/parduotuve kur butu galima nusipirkti tapuku ir kojiniu is merino vilnos uz adekvacia kaina? Siandien pas viena maciau tapukai 55€,…
Pažiūrėkit mūsų mažyliuose, arba www.flokati.lt
Airisė parašė:
Koki dydi emei? 🤔
Dėl dydžio labai abejojau, bet pasiemiau S/M dydi koki prieš gimdyma nešiojau.
amberiukas parašė:
As pirkau korseta, ir su pirmu pirkau
dvi savaites atkentejau, bet pilvas labai grazus liko po to. Tai nezinau, ar cia genetika ar korsetas bet nerizikuosiu nesidet
Del sauskelniu emiau 10vnt. Su pirmu emiau ta rinkini, kuris visiskai nepasiteisino, kazkokia nesamone buvo. Man ir vandenys ilgai bego, kai nubego, juk negulesi vandeny, tai dejausi dar pries pati gimdyma, todel neuzteko, si karta noriu pasiruost
amberiukas parašė:
Aš užsisakiau merino kojinytes už 7 eur iš fb "Sandros MG mezginiai"
amberiukas parašė:
Sveika aš pirkau už 5€ kojnytės iš facebooke "pagranduko spinta" labai patiko 😍
https://www.facebook.com/Pagranduko-Spinta-458810521602950/
amberiukas parašė:
Hmmm, kad nera labai jau mazas svoris, mano 32sav buvo 1880g (+/-400g), pagal pilva i mazesne puse, tai gal pas jus tiesiog smulki mergyte![]()
Nu mano +/-214g 🤷♀️ tai dar irgi paklaida gali buti 🙈 gal tik smulkute, bet jau stebejimo daugiau
Džiaugsmas25 parašė:
Merginos gimdysiu Spalio 12-16 dienomis, bet veliau pasake, kad iki 12 dienos turiu pagimdyti, kas panasiu laiku gimdys? Turiu klausima del vaiko kombinezono, koki …
Sveika,
mano terminas spalio 2d., tai turiu tokį šiltesnį kombį movą, su dukra labai pasiteisino columbia kombinezonas žiemai ;)
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai