saundstorm5 parašė:
I gimdykla vilnones kojinytes, kepuryte, bodziukas, sliauztinukas. I palata 4vnt bodziuku ir 4vnt sliauztinuku. Pirstinyciu neimu, nes visi mano sliauztinukai atlen…
Aciu
o kiek pampersiuku desites ?
saundstorm5 parašė:
I gimdykla vilnones kojinytes, kepuryte, bodziukas, sliauztinukas. I palata 4vnt bodziuku ir 4vnt sliauztinuku. Pirstinyciu neimu, nes visi mano sliauztinukai atlen…
Aciu
o kiek pampersiuku desites ?
Inesa Ines parašė:
Aciuo kiek pampersiuku desites ?
Pakuote 24vnt
amri parašė:
Man tai kepti varškėčiai, nu taaaaaip skanu, naudoju mažai miltų, pagrinde varškė, tai neatsivalgaugerai kad nedaug valgyt norisi, tai bent nepadauginu :D…
Man taippat varskeciai nestumo favoritas,galeciau as juos valgyti kiekviena diena pusryciams pietums ir vakarienei😁
Papasakosiu siandienos patirti Mazylio gimdymo namuose. Drauge pasiule ten lankyti nesciuju mokyklele, vyksta 5 dienas, paskaitos nemokamos, siandien buvome pirma karta, kas nustebino:
Visu pirma jie pas save uzsivede kortele ir butinai reikejo nurodyti darboviete, bei pareigas. Man pasirode keista, nes juk atejome tiesiog i pamokas 🙄
Pamatavo spaudima, tonusus, paklause kaip jauciuosi, viskas ok.
Pirma pamoka buvo apie gimdyma, dareme pertrauka, kurios metu nuvede aprodyti gimdyklas, grizus drauge vel pasikviete i kabineta, po jos pakviete mane. Pasirodo atejusi gydytoja ir vel klausineja, pasakiau, kad man nuolat skauda pilvo apacia, nesioju dirza, ilsiuosi, paklause ar moku dirza teisingai uzsideti, pasakiau, kad gulejau ligonineje ir ten ismoke, ji uzsirase ir sako: patikrinsiu kakleli, man iskart galvoje toks STOP! Sakau as nenoriu, kad tikrintumete, atejau tiesiog i pamokeles, tada ji sako: liepa gulejot, cia tiek laiko praejo ir t.t.., ultragarsu paziuresiu, sakau aciu, ne, nes lankausi pas savo gydytoja ir esu rami, kad viskas gerai, akivaizdziai mato korteleje visus apsilankymus, tada sako: gerai, nenorit tai nenorit, bet leliukas isnesiotas buna pilnai tik 37 savaiciu, tada jau galima sokti, bet jei jus rami, tai gerai. Klause kur gimdysiu, pasakiau renkuosi kur, tai pareiske, kad korteleje viskas labai puikiai supildyta, gimdykit pas mus. Draugei irgi jau norejo kazkokius tyrimus daryti. Nezinau, gal cia tokia iprasta praktika, bet as atejus i paskaitas nesitikiu, kad mane puls tirti...
amberiukas parašė:
Papasakosiu siandienos patirti Mazylio gimdymo namuose. Drauge pasiule ten lankyti nesciuju mokyklele, vyksta 5 dienas, paskaitos nemokamos, siandien buvome pirma k…
Grynai pacientų verbavimas 🙄
gyte91 parašė:
Norėčiau Jūsu visu paklausti kiek per diena kartu Jums sukietėja gimda?
Turėtų kietėti ne daugiau 10 k per dieną 🙄 Man būna 4-5 k
SoNNa parašė:
Grynai pacientų verbavimas 🙄
Drauge lyg ir planavo ten gimdyti, nes geri atsiliepimai, bet sake ne ne 🙄 nu as negalvojau, kad gimdymo namuose tai vyksta. Buvau Krikscioniskuose, pats direktorius pamoka vede ir sako pasivaiksciokit ir kitur, issirinkit kur jums mieliausia ir patogiausia, o cia taip tiesmukai.
gyte91 parašė:
Norėčiau Jūsu visu paklausti kiek per diena kartu Jums sukietėja gimda?
Daug. Sunku suskaiciuoti nes buna kad ilgai trunka vienas susitraukimas. Gali trukti ir keleta valandu. Buna ryte atsikeliu jau su akmeninio kietumo pilvuku ir visa pirma dienos puse gali taip ir vaikscioti
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai