zaylya03 parašė:
Aišku, nes taip visą dieną tik ir šalinasi![]()
O kokios spalvos?
zaylya03 parašė:
Aišku, nes taip visą dieną tik ir šalinasi![]()
O kokios spalvos?
Ssssaulute parašė:
Labuka. Jau nebezinau kuo save gelbeti .. gimem 15diena ❤️ . Iki dabar maitinu pati. Nu bet jau tokia "papuke" pasidarius kad sakes.. 🤷♀️nuo vakar vakaro kai pras…
Man tas pats 😞 su vienu viskas gerai, nu bet kitas tai šakės. Stresas kai žinau kad tos krūties eilė ateina 😖
Dia Na parašė:
O kokios spalvos?
Tokios daugiausiai skaidrios ir labai tąsios
zaylya03 parašė:
Tokios daugiausiai skaidrios ir labai tąsios![]()
Aš niekaip nesuprantu, man lygtais nuo trečiadienio kažkas pirmoj dienos pusėj vis pasirodo, bet ar čia išskyros ar kamštis nesuprantu. Ir kartais atrodo lyg ir kvapas būna, kartais nebūna 🤷🏼♀️ Ketvirtadienį pasakiau akušerei, kad lyg išskyrų padaugėjo, tai tiesiog pasakė, kad gerai, kad gal veikla prasidės.
empressa parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytės. Vakar per Boso dieną 07.30 gimė sūnus Lukas👶❤️ gimdymas sklandus, natūralus, tačiau ilgas, nes tai pirmas mano vaikutis. Gimdyklo…
Sveikinimai 😏🌷
Requem parašė:
Neisivaizduoju😁.pagulde i stebejimo palata iki 20 val. Ji salia med. posto.
Kokia kaina jei vyras lieka?
braskyte22 parašė:
Turiu šitą problemą jau nuo antro nėštumo.. Dėja, bet iki galo taip ir neatsistate, o su trečiu nėštumu /gimdymu pablogėjo.. Aš naudojau mastu kremą, bet viena foru…
Ačiū, reikės bandyt visus būdus. Nu ir bjaurus reikalas 😑
Ssssaulute parašė:
Labuka. Jau nebezinau kuo save gelbeti .. gimem 15diena ❤️ . Iki dabar maitinu pati. Nu bet jau tokia "papuke" pasidarius kad sakes.. 🤷♀️nuo vakar vakaro kai pras…
Skauda skauda, pas mane šašiukai užsidėjo nors ir multimam naudoju. Irgi buvo gal 1-2d su asaromis akyse, bet paskui pagerės pamatysit. Jei reiktų aš dar mėginčiau antspenius tikrai.
Ratata123 parašė:
Ooo taip, man irgi ta pati bėda.. jau 2sav. kankinuos su vienos krūties skausmu, kita jau susitvarkė. Tepu belekiek tų kremų, dedu kompresus spec. tepu pienuku, vis…
Man dėl skausmo padėjo šalto kopūsto labai (tik nedėti ant spenelio)
Requem parašė:
Neisivaizduoju😁.pagulde i stebejimo palata iki 20 val. Ji salia med. posto.
Nu geras, aš ten lankiausi su nėštumo priežiūra, bet kai teko gimdyt tokia nemaloni moteris sutiko, liepė laukt, o kai paprašiau epidūro nes jaučiau kad jau pipiec, sako nea jau nebegalima.
Tai jūsų sutikimas pasaka sakyčiau
juratinka1 parašė:
Yra po 30 ir po 40 eur
juratinka1 parašė:
Stebejimo palatos nemokamos. Paskui pagimdzius para 30-40€.
amberiukas parašė:
Mamos, patarkit, kaip paskatinti pieno gamyba? Mano mergyte neima mano kruties, nu kaire dar dar biski lyg bando zisti, o desines ne. Naudoju pientrauki, bet nelaba…
Mažai nes gal dar tik priešpienis? Turėtų nutraukiant irgi įsivažiuoti, dar kantrybės vieną kitą dieną. Prieš nutraukiant uždėkit šiltą kompresą ant krūties
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai