Dia Na parašė:
Ar jau man lėkt į priimamajį? Kažkaip labai kukliai juda, bet pas mus visą nėštumą judesiai kuklus. Ir į wc jau 3 kartus ėjau, lyg viduriavimas, bet būtent kai kažk…
Gal nu vaziuokit pasitikrinti
Dia Na parašė:
Ar jau man lėkt į priimamajį? Kažkaip labai kukliai juda, bet pas mus visą nėštumą judesiai kuklus. Ir į wc jau 3 kartus ėjau, lyg viduriavimas, bet būtent kai kažk…
Gal nu vaziuokit pasitikrinti
saundstorm5 parašė:
Toms, kurios jau supuoja ant ranku maziukus. Kaip sekasi namie, ar ramus leliukai? Gal jau kazkas lankesi pas gydytojus? Man atrodo, kad dabar nevaziuoja sesutes ja…
Mano seimos gydytoja galejo ir atvaziuoti, bet mes patys vaziuosim antradieni. Lelyte ganetinai rami, tik vargstam su valgymu, bet tikiu iskovosiu vaikui piena 💪
sesule parašė:
Mano tai ima, bet viena kruti tik myli desine, kuri minkstesne ir gerai traukiasi 😀 kaire buna labai sukieteja, tai nepatinka nes dirbt reik. Tai as buna nutraukiu…
Pas mane labai mazai to priespienio, nepavalgo ji, bet stebuklas ivyko ir pradejo pati abi krutis imti, gal prisikvies maisteli ☺️ Maniskis po gimdymo isvaziavo, dar leido akusere ilgeliau pabuti kol jusu leliuka svere ir matavo, tai mane kita diena i 3 auksta iskele, jokiu priekaistu irgi, tik viena gydytoja kniso prota, kad kaip as nemoku pieno nusitraukt 🤦🏻♀️ Bet penktadieni isleidusi akusere isvis kazkoks geris, tokia maloni ir patarimu daug dave 😊
dejmancjukas95 parašė:
Na, man 40+4, einu jau 3-ia diena į stacionarą ir daktarės nemato reikalo judint reikalų....aišku, mano visi tyrimai tobuli, GD neturiu...
Man zinokit irgi kaklelio niekas netikrino, pirmadieni kamstis pasisalino, antradieni ryte pradejo teketi soniniai vandenys, dienos stacionare patikrino tik 1cm ir siunte i gimdykla, o ten skatinimas ir visi kiti reikalai...
Mig.le parašė:
Daro testą, kai jūs jau gimdykloje. Taip pat visą laiką buvau su kauke, bet kai jau buvo labai stiprūs sąrėmiai, stūmimas, nusiemiau ir niekas nieko nesakė :)…
Man pačios nuėmė, kažkaip visai buvau pamiršus pati, kad aš su kauke, kol nenueme. 😊
spanguolė_rudenį parašė:
Aš ryt paskutiniam vizitui pas poliklinikos ginę, o jau ketvirtadienį, jei iki tol neprasidės, sakė keliaut su daiktais į ligoninę. Norėčiau, kad natūraliai prasidė…
As irgi norėčiau kad naturaliai prasidetu, bet jau tokiu nemaloniu labai skausmu buna, tai sakiau vaziuosiu i ligonine as tiesiai nes su gine as jau kaip ir atsisveikinau. Tai kazkaip abejoju kad paleis mane namo, nes terminas treciadieni, o kaklelis 3cm buvo jau prieš dvi sav 🤷♀️😊
saundstorm5 parašė:
Toms, kurios jau supuoja ant ranku maziukus. Kaip sekasi namie, ar ramus leliukai? Gal jau kazkas lankesi pas gydytojus? Man atrodo, kad dabar nevaziuoja sesutes ja…
Leliukas diena miega ir miega, o naktį tik padėk miegot iškart bliauna, tai sakyčiau be miego naktys..😶
O kaip jūsų pačių sveikata? Man buvo pagerėję bet šnd maudžia pilva, tempia klyną..nu gal tvarkosi viskas.
Astaite3 parašė:
Man 41sav +1d. Nuo vakar pagulde i ligonine dejo skatinancia tablete, niekas neįvyko. Siandien vel pries valanda ydejo, nu mane tik miegas ima nuo jos ir gana. Merg…
Manyciau epiduras 🙄 man skatino laseline, kai padare epidura labai greitai viskas ivyko.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai