Aidytė parašė:
Ačiū ❤
Irgi pradžioj panikavau, kai atėjus mandra, galvojau 7 savaitės, o buvo tik 5, tai…
Super duper! ❤️ As turiu kita vizita Spalio 8 bet nezinau ar islauksiu, bandysiu. 😃
Aidytė parašė:
Ačiū ❤
Irgi pradžioj panikavau, kai atėjus mandra, galvojau 7 savaitės, o buvo tik 5, tai…
Super duper! ❤️ As turiu kita vizita Spalio 8 bet nezinau ar islauksiu, bandysiu. 😃
Sejlia parašė:
Mačiau kaip širdelė plaka, mums 6+1, 5.3cm sakė viskas pagal ovuliacija puikiai atitinka, ne pagal mm diena 🤰🙈😍
Ar tikrai 5,3 cm, galbūt 0,53 cm? Tiesiog pas mane 6+4 laiko rodė 0,79 cm tad keista ar mes toki maži ar jūs dideli, ar gal tik ne taip parašėt? Nes 5 cm jau didelis vaikas būtų o dabar jie dar tik žirniukai 🤔
1ndre2 parašė:
Ar tikrai 5,3 cm, galbūt 0,53 cm? Tiesiog pas mane 6+4 laiko rodė 0,79 cm tad keista ar mes toki maži ar jūs dideli, ar gal tik ne taip parašėt? Nes 5 cm jau dideli…
Tikrai 0.53. Jie ir turi būti dabar apie 1 cm dydžio
Evokou parašė:
Labutis!
Tas pats ir pas mane🙂 tai teku iš balandžio mėn grupės išsikraustyt😀
gece5 parašė:
Sveikos merginos, tikriausiai jungiuosi prie jusu 🥰
Sveikinu!
Sveiki, jungiuosi prie Jūsų su 6 savaitem. Esu turėjusi antrą nėštumą nesivystantį, kuris baigėsi 8 savaitėj persileidimu, tad su padidinta baime vis stebiu kas vyksta šitame nėštume. Šiaip planauvau pas ginekologę pasirodyt rugsėjo 30 dieną, kad jau tikrai maytųsi širdelė ir pan. Bet vakar ekspromtu pasiteravau jos ar nieko, kad aš tokiu lIko pas ją atvyksiu, tai tą pačią dieną liepė pasirodyt ir apžiūrėjo. Tai širdelę matė jau, tai tas džiugu, tik nerimo įnešė šalia embriono matomas kraujas, sako matau tokį kaip kraujo šešėlį ir kad būna taip, įvardino "atsidalinimu". Sako tu nekraujuoji, tai gal viskas čia gerai. Po savaitės vėl priims, pasižiūrės į tą "šešėlį" ir paskirs tyrimus. Dabar kas kartą eidama į wc taip bijau pamatyt kraują. Ar yra kam matę panašių dalykų ankstyvojo nėštumo metu?
Sofija Loren parašė:
Sveiki, jungiuosi prie Jūsų su 6 savaitem. Esu turėjusi antrą nėštumą nesivystantį, kuris baigėsi 8 savaitėj persileidimu, tad su padidinta baime vis stebiu kas vyk…
Sveiki. Aš 4dienį buvau pirmam echo, buvo 6+4, plakė širdutė, viskas ok. Vakar pradėjo rudai teplioti, nulėkiau pas ginę, širdutė plaka, išrašė progesterono. Šiandien pradėjau kraujuoti lyg šviežiu krauju. Vykau į santariškių priimamąjį. Padarė kraujo tyr. Apžiūrėjo. Širdutė plaka, kaklelis uždaras, gal kiek žemokai įsitvirtinę, bet sakė galdar pakils. Nerado nieko blogo. Nors ant kėdės jau kraujavau, sakė jog nedidelis kraujavimas. Grįžau namo ir dabar kraujuoju kaip per mm. Tamsiai raudonu krauju, su dideliais krešuliais. Realiai nesuprantu kas man darosi. Nesuprantu kaip embrionui gali būti viskas ok, nes paprastai taip kraujuodavau per gausias mėnesines. Kosmosas. Nebesitikiu nieko.... tok vis galvoju gal verta vakarop iki gimdymo namų nuvažiuoti...